Μέσα στον Μάρτιο θα γίνει κάτι συγκλονιστικό !

"Ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κρίσιμος, ο πιο δύσκολος μήνας στην ιστορία της Ελλάδας, από τη μεταπολίτευση και μετά ή ακόμη από τις τελευταίες δεκαετίες και μετά", αποκάλυψε σήμερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος άφησε να εξήγησε πως ήταν όλα προσχεδιασμένα.

"Αυτή η κρίση, η οποία έχει προκύψει, είναι μία κρίση που την είχαν στήσει, την είχαν προετοιμάσει εδώ και καιρό, με ή χωρίς τον Ερντογάν και μάλιστα, ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ μου είχε πει ότι ο Μάρτιος θα είναι ο πιο κρίσιμος, ο πιο δύσκολος μήνας στην ιστορία της Ελλάδας, από τη μεταπολίτευση και μετά ή ακόμη από τις τελευταίες δεκαετίες και μετά” δήλωσε ο κ. Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής επιβεβαιώνει όσα αναφέρονται επί μήνες, περί οργανωμένου σχεδίου κατά της Ελλάδας, γεγονός που μέχρι σήμερα, όλοι διέψευδαν.

Ο κ. Κούλογλου συνέχισε ότι: “η Κομισιόν θα ήθελε να υπάρξει μια διευθέτηση της κατάστασης, όπως και η Μέρκελ θα ήθελε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να επιβάλλουν την άποψή τους και την πολιτική τους στις υπόλοιπες χώρες, η οποία η κάθε μία τραβάει τη δική της πολιτική”.

“Αυτό το παιχνίδι, βέβαια, δυστυχώς, το ξεκίνησε η Γερμανία, με την οικονομική κρίση, όταν έβαλε προτεραιότητα τα δικά της κέρδη από την κρίση, αδιαφορώντας αν άλλες χώρες του νότου και ιδιαίτερα η Ελλάδα υπέφεραν απ’ αυτό. Αυτό ήταν παραβίαση των κανόνων της αλληλεγγύης και δυστυχώς αυτή η εγωιστική συμπεριφορά αυτή τη στιγμή έχει αναγορευθεί σε γενικό κανόνα συμπεριφοράς όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης”επισήμανε ο ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά την Τουρκία και τον πρόεδρο της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. κούλογλου τον χαρακτήρισε "ανεξέλεγκτο".

Οι πιθανότητες είναι δυο σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή, επειδή εάν η κ. Μέρκελ χάσει στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου, θα πρέπει να "θυσιάσει" την Ελλάδα, ώστε να κερδίσει τις τελικές εκλογές. Αν πάλι κερδίσει τότε το μέλλον είναι άγνωστο.

Η Καγκελάριος δεν πρόκειται να αφήσει την κυριαρχία της για χάρη της Ελλάδας, παρότι στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αρνητικό το κλίμα, τόσο για την στάση της Μέρκελ στο προσφυγικό, όσο και λόγω των εσωτερικών προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, τα οποία την θέτουν στο στόχαστρο.

Το μέλλον της Ελλάδας λοιπόν, θα κριθεί στις 13 Μαρτίου από τους γερμανούς πολίτες...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...