ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

ΣΕΙΣΜΟΣ ! Σήκωσαν χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης !

Ιταμή πρόκληση και ανθελληνική ενέργεια είναι η κίνηση του Ευρωβουλευτή από τη Ρουμανία, Κ. Σόγκο, ο οποίος ύψωσε το χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, την οποία μάλιστα οργάνωνε ο ίδιος.

Μάλιστα, στην εκδήλωση είχε καλέσει και τον Οργανισμό Εθών Λαών (εκπρόσωπος μειονοτήτων) αλλά και την Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη.

Η προκλητική και αισχρή αυτή εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από Έλληνες βουλευτές ως ανιστόρητη και με αλυτρωτικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, επιστολή απέστειλαν οι ευρωβουλευτές, Εύα Καϊλή και Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Οι προκλήσεις δεν έμειναν εκεί, αφού έξω από το χώρο της εκδήλωσης, όπου παρευρίσκονταν αρκετοί καλεσμένοι, είχαν τοιχοκολλήσει τον χάρτη και το έμβλημα της ανεξάρτητης Θράκης. Μάλιστα, επενέβη κι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με το Ρουμάνο βουλευτή.

Απορούμε γιατί η διοίκηση του Ευρωκοινοβουλίο αποδέχτηκε τη διοργάνωση της προσβλητικής κι ανθελληνικής αυτής εκδήλωσης, η οποία είχε σκοπό να δημιουργήσει αναταραχές και να ρήγματα στην Ελλάδα. Όσοι ενέκριναν την εκδήλωση αυτή θα έπρεπε να ντρέπονται…

ΠΗΓΗ