ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Πάπας: Το Ισλάμ θα κάνει καλό στην Ευρώπη !

Ο εκλεκτός της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Πάπας Φραγκίσκος, ξαναχτυπά καλοσωρίζοντας την... «πολυπολιτισμικότητα» που φέρνει το Ισλάμ στην Ευρώπη, καθώς οι «μετανάστες και πρόσφυγες» που στέλνονται μέσω Τουρκίας είναι ως εκ θαύματος όλοι μουσουλμάνοι, ενώ σε όσους χριστιανούς γλύτωσαν από το σπαθί των τζιχαντιστών, θα απαγορεύεται ενδεχόμενα η έξοδος από τις εμπόλεμες ζώνες, προκειμένου να αποκεφαλιστούν και αυτοί.

Ο Πάπας Φραγκίσκος δεν φαίνεται να πτοείται και, αφού έκανε μεν λόγο για αραβική εισβολή, αλλά σημείωσε ότι πρόκειται για «ένα κοινωνικό γεγονός που μπορεί να έχει θετική εξέλιξη, δεδομένου ότι η Ευρώπη βελτιώνεται από την πολιτισμική ανταλλαγή».

«Η Ευρώπη και στο παρελθόν έχει βιώσει πολλές εισβολές, από τις οποίες βγήκε ενισχυμένη», υπογράμμισε ο ποντίφικας, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του Βατικανό L'Osservatore Romano.

Τέλος, ανέφερε πως η Ευρώπη πάντα κατάφερνε να πηγαίνει μπροστά και να ενισχύεται από την ανταλλαγή μεταξύ των πολιτισμών, καθώς είναι η μόνη ήπειρος που μπορεί να εξασφαλίσει την ενότητα στον κόσμο.

Και που θα βασίζεται αυτή η ενότητα; Μα στην πανθρησκεία, η οποία θα προταθεί ως «λύση» στα τρομοκρατημένα πλήθη που θα απειλούνται από τις ορδές του Ισλάμ.
ΠΗΓΗ