Σε τραγική κατάσταση από τον ιό Ζίκα ! Αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα !

Σοκάρουν τα στοιχεία που δημοσίευσε η Κολομβία, σχετικά με τα κρούσματα του ιού Ζίκα, καθώς μόλις εντός μιας εβδομάδας, υπήρξαν 5.700 νέες περιπτώσεις.

Συνολικά στην Κολομβία έχουν προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, περίπου 42.700 άτομα, εκ των οποίων έγκυες γυναίκες είναι οι 7.653, ενώ γενικότερα στην Βραζιλία έχουν σημειωθεί περισσότερα από 1.500.000 κρούσματα.

Όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (INS), από τον ιό πλήττονται κυρίως γυναίκες και νεαρά άτομα, μεταξύ 25 και 29 χρόνων.

Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις για το «μέλλον» του ιού, οι ειδικοί αναφέρουν πως αναμένεται να προσβληθούν 600.000 άτομα, ενώ περίπου 500 μωρά θα γεννηθούν με μικροκεφαλία.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...