Οι Αμερικανοί δημιούργησαν τους τζιχαντιστές !

Καλοστημένη φάρσα φαίνεται πως είναι οι δολοφονίες και οι αποτρόπαιοι αποκεφαλισμοί, που έρχονται στην δημοσιότητα, από βίντεο που υποτίθεται πως έχουν γυρίσει τζιχαντιστές.

Μια ομάδα χάκερ υποστηρίζει ότι βρήκε αποδεικτικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως τα εν λόγω βίντεο, με τζιχαντιστές και ετοιμοθάνατους, έχουν γυριστεί σε στούντιο, από αμερικανούς.

Πρόκειται για την ρωσική ομάδα χάκερ, CyberBerkut, οι οποίοι και έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα και υποστηρίζουν ότι το απέσπασαν από τον υπολογιστή φίλου του γερουσιαστή των ΗΠΑ, Τζον Μακέιν.

«Εμείς, η ομάδα CyberBerkut, έχουμε στη διάθεσή μας ένα αρχείο του οποίου είναι δύσκολο να υποτιμήσουμε τη σημασία! Αγαπητέ γερουσιαστή Μακέιν, σας συνιστούμε να μην παίρνετε μαζί σας απόρρητα έγγραφα σε οποιαδήποτε ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ουκρανία» ανακοίνωσαν οι ρώσοι χάκερ.

Δείτε το βίντεο:








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...