ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΩΝ !

Για έκτακτο ξαφνικό Ανοιξιάτικο χιονιά προειδοποιούν τώρα οι μετεωρολόγοι για την Ελλάδα και για αρκετές περιοχές ακόμα και με μηδενικό υψόμετρο.

Το Greek-Weather, προειδοποιεί για ξαφνικό χιονιά προς τα μέσα του Μαρτίου και περίπου το χρονικό διάστημα 14-15 ως και 20 Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείει παγωνιά, με χιόνια και καταιγίδες τη Καθαρά Δευτέρα.

Όλα δείχνουν πως θα κινηθούμε σε έναν άστατο καιρό ως τα μέσα του Μάρτη, με σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας και αρκετές καταιγίδες στη δυτική, κεντρική, ανατολική και βόρεια κυρίως χώρα.

Ωστόσο όπως προβλέπει το Greek-Weather και οι μετεωρολόγοι, μετά τις 14-15 Μαρτίου, ψυχρές αέριες μάζες πολικής προελεύσεων θα εισβάλλουν από τη Ρωσία σε όλη τη βόρεια και ανατολική, νοτιοανατολική Ευρώπη, ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασία σε ιδιαίτερα χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Το πιθανό διάστημα για τον επερχόμενο χιονιά που δίνουν οι μετεωρολόγοι, είναι το χρονικό διάστημα 14-15 ως και 19-20 Μαρτίου. Μέσα σε αυτές τις μέρες του Μάρτη, πολλές ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας θα δουν χιονοπτώσεις ακόμα και πυκνές αλλά και παγετό, ενώ στη Θράκη και τη Μακεδονία, δεν αποκλείεται κάτοικοι να δουν με έκπληξη νιφάδες ή και χιονοπτώσεις ως και σε μηδενικά πεδινά υψόμετρα.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...