Η Απάντηση Πούτιν στον Τσίπρα ! Ρωσικά Υποβρύχια στο Αιγαιο Σπέρνουν Πανικό στο ΝΑΤΟ !

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Η Απάντηση Πούτιν στον Τσίπρα ! Ρωσικά Υποβρύχια στο Αιγαιο Σπέρνουν Πανικό στο ΝΑΤΟ, Επιβεβαιωση απο τις ΗΠΑ,σε Αμηχανία η Κυβέρνηση Τσίπρα που Έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαιο! Ολλανδικά και Γαλλικά Ανθυποβρυχιακα Πλοια Ψάχνουν να τα Βρουν!

Χωρίς κανείς να έχει καταλάβει για την αναγκαιότητα της παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο (με την Ρωσια να γνωρίζει τον πραγματικό σκοπό-αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαιο),
με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κλαψουρίζει σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, και να διαμαρτύρεται για τα πενιχρά αποτελέσματα της λειτουργίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα για να αποθαρρύνει την εισροή των προσφύγων και των μεταναστών στα ελληνικά νησιά.( Με τον ίδιο πριν απο μερικές μέρες,να πανηγυρίζει για αυτήν την συμφωνία ). Ωστόσο, η παρουσία του ΝΑΤΟ δεν αποθαρρύνει τους διακινητές, και ο μόνος παράγοντας που αποθαρρύνει τους μετανάστες να επιβιβαστούν στις βάρκες από τις τουρκικές ακτες με κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά, είναι οι ισχυροί άνεμοι και τρικυμίες.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το αρθρο μου με τιτλο: Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο Σχεδόν Κατω απο την Μύτη τους, και Χωρίς να τους εχουν Εντοπίσει!
Δείτε εδω https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/VVxyCbsSXjz
Τόσο πολύ ξύνισαν με το άρθρο αυτό, που το χαρακτηρίζουν Φαντασία, μιας και δεν προέρχεται απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, που μας εχουν κάνει πλύση εγκεφάλου!

Ομως τα ιδια τα δημοσιεύματα απο το εξωτερικό τους διαψέυδουν, Σύμφωνα με το δημοσιευμα του MUTUAL BROADCAST NEWS-MBN RADIO NEWS (22 Μαρτίου 2016) με τιτλο:Κόκκινος Οκτώβρης αυξάνεται: Ρωσικά πυρηνικά υποβρυχια στοιχειώνουν τις ακτές του ΝΑΤΟ.
Δείτε εδω http://mutualradionews.com/red-october-rising-russian-nuke-subs-haunt-natos-coastline/

Σε συνέντευξη που παραχωρεί ο Γερουσιαστής του Κονέκτικατ Chris Murphy εξέφρασε την ανησυχία του την Δευτέρα σχετικά με τις εμφανίσεις ρωσικων υποβρυχιων εξοπλισμένα με πυρηνικά όπλα, στα ανοικτά των ακτών του ΝΑΤΟ. Ο γερουσιαστής πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του το πολεμικο ναυτικο της Ρωσίας έχει υιοθετήσει μια επιθετική στροφή τα τελευταία χρόνια, που ξεπερνά κατά πολύ τις ενέργειες του Ψυχρού Πολέμου, «Έχουμε δει ρωσικά σκάφη να έρχονται πιο κοντά στις ΗΠΑ και σε ευρωπαίκες ακτές, με πάρα πολύ προκλητικούς τρόπους ,τόνισε>>




Σημαντικές αποκαλύψεις απο τα πιο επίσημα χειλη του Ρωσου Ναυτικου Διοικητή, Ναύαρχου Viktor Chirkov ο οποίος εξήγησε ότι « τα πέμπτης γενιάς» πυρηνικα υποβρυχια τους, θα χρησιμοποιήσουν αντι-σόναρ σύνθετα υλικά, οπου θα είναι σε θέση να παρέχει προηγμένες δυνατότητες stealth, και μείωσης του θορύβου, ουσιαστικά θα ειναι αόρατα από τα συστήματα εντοπισμού του εχθρού. 

Ο αναπληρωτής Διοικητής του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Fedotenko, που φέρεται ο άνθρωπος που αποκάλυψε την Ρωσικη παρουσια με υποβρυχια στο Αιγαιο, να παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο, αποκάλυψε οτι οι Ρωσίας με επιτυχία διαθέτει μια σειρά από έξι stealth υποβρυχια για τον στόλο τους στην Μαύρης Θάλασσας,με καποια απο αυτα να φέρονται να ειναι στο αιγαιο!

Σε πανικό φαίνεται να ειναι το ΝΑΤΟ στο Αιγαιο, με την Ολλανδία και την Γαλλία να εχου ανάπτυξη εκτακτος πλοία εξοπλισμένα για να συμμετάσχουν σε αντι-υποβρύχιακες και επιφανείας δραστηριότητες πολέμου. Και μην μου πείτε τώρα, οτι έστειλαν τα πλοία αυτα,για να μην περάσουν η πρόσφυγες υποβρυχίος απο τα Τουρκικά παράλια στις Ελληνικες ακτες!

Δείτε εδω δημοσιευμα του Naval-Technology http://www.naval-technology.com/news/newsdutch-and-french-ships-assigned-to-natos-snmg2-for-deployment-in-aegean-sea-4846494

Αρθρο Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...