Μία νέα θεραπεία για τον καρκίνο !

Του Παναγιώτη Ρωμανού | ©TherapyWave.eu

Ο Γάλλος βιολόγος και ερευνητής Γκαστόν Ναισσάν γεννήθηκε στη βόρεια Γαλλία το 1924 και σήμερα ζει και εργάζεται στην πόλη Σέρμπρουκ της γαλλόφωνης Πολιτείας του Κεμπέκ του Καναδά. Από μικρό παιδί είχε επιδείξει απίστευτη εφευρετικότητα και ικανότητα σε διάφορες κατασκευές. Σε ηλικία 12 ετών είχε κατασκευάσει ένα αεροπλάνο που μπορούσε να πετάξει, το οποίο όμως έκαψε η μητέρα του γιατί ανησυχούσε για την ασφάλειά του.

Όταν οι πανεπιστημιακές του σπουδές στη Φυσική, στη Χημεία και στη Βιολογία διακόπηκαν εξαιτίας του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ναισσάν απέκτησε ένα ανεπίσημο δίπλωμα από τη Γαλλική Επιστημονική Ένωση της πόλης Λίλ, στην οποία είχε καταφύγει μαζί με τους περισσότερους καθηγητές του από το πανεπιστήμιο για να γλιτώσουν από την εισβολή των Ναζί. Δυστυχώς, μετά την απελευθέρωση της Γαλλίας, παρέλειψε να ζητήσει επικύρωση του διπλώματός του από τη νέα κυβέρνηση του στρατηγού Ντε Γκωλ. Αυτή η αμέλεια έδωσε αργότερα τη δυνατότητα στους αντιπάλους του να ισχυρισθούν ότι στερείται ακαδημαϊκού τίτλου.

Με την οικονομική υποστήριξη της μητέρας του, ο Ναισσάν συνέχισε μόνος του τις έρευνες στο δικό του εργαστήριο. Κατά τη διάρκεια μελετών στην αιματολογία, παρατήρησε «κάτι να κινείται» στο αίμα, αλλά αυτό ήταν υπερβολικά μικρό και δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει με τα μικροσκόπια που είχε τότε στη διάθεσή του. Εντυπωσιασμένος, ζήτησε τη βοήθεια ειδικών από τη Γερμανία προκειμένου να αναπτύξει ένα ισχυρότερο μικροσκόπιο.
Το καινούργιο μικροσκόπιο που κατασκεύασε το ονόμασε “σωματοσκόπιο” και ήταν από μόνο του ένα σημαντικό επιστημονικό επίτευγμα. Χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό συνδυασμό φωτός από λαμπτήρα πυρακτώσεως και υπεριώδεις ακτίνες, κατάφερε να παρατηρήσει ζωντανό αίμα, σε μεγέθυνση 30.000 φορές, με διακριτική ικανότητα 150 Άνγκστρομ – ικανότητα η οποία δεν έχει ξεπεραστεί μέχρι σήμερα.

Με αυτό το μικροσκόπιο ο Ναισσάν πέτυχε να ανακαλύψει στο πλάσμα του αίματος μικροοργανισμούς που είχαν αυτόνομη κίνηση.

Αν και αυτοί ήταν διαφόρων ειδών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλοι τους αποτελούσαν διάφορες φάσεις της ανάπτυξης μιας υπερμικροσκοπικής, υποκυτταρικής, ζώσης και αναπαραγόμενης οντότητας την οποία ονόμασε «σωματίδιο». Βρήκε ότι αυτά τα σωματίδια υπήρχαν παντού: στο χυμό των φυτών, στο αίμα των ζώων, ακόμη και σε αδρανή ύλη όπως η στάχτη.

Καλλιεργώντας τα και ακολουθώντας τον κύκλο της ζωής τους, παρατήρησε ότι τα σωματίδια αυτά είναι ανθεκτικά στα οξέα και στις βάσεις, καθώς επίσης και στη θερμότητα. Άντεξαν κατά την έκθεσή τους σε ραδιενέργεια 50.000 rems, που είναι ικανή να σκοτώσει οποιοδήποτε ζωντανό ον, και σε θερμοκρασίες απανθράκωσης άνω των 200 βαθμών Κελσίου. Απ αυτά συμπέρανε ότι τα σωματίδια είναι ακατάλυτα.

Ο Ναισσάν θεώρησε ότι η διαίρεση των κυττάρων δεν είναι δυνατή χωρίς τα σωματίδια, επειδή αυτά κατά τη διάρκεια του κύκλου τους εκκρίνουν την αυξητική ορμόνη που ο Γάλλος νομπελίστας γιατρός και βιολόγος Αλέξης Καρέλ είχε ονομάσει τρεφόνη, η οποία καθιστά τα κύτταρα ικανά να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Ο Ναισσάν πιστεύει επίσης ότι το ηλεκτρικά φορτισμένο, λαμπερό σωματίδιο είναι ο αρχικός πυρήνας της ζωής, το σημείο όπου η ενέργεια συμπυκνώνεται σε ύλη. Υποστηρίζει ακόμα ότι το σωματίδιο είναι η εκδήλωση της κοσμικής ενέργειας σε μια μικροσκοπική, κινούμενη κηλίδα ύλης.

Ο πλεομορφικός κύκλος αυτής της μικροσκοπικής οντότητας είναι αυτό που επεξηγεί, κατά τον Ναισσάν, τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν οι εκφυλιστικές ασθένειες. Οι ασθένειες αυτές, που περιλαμβάνουν τον καρκίνο, το AIDS, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, το λύκο, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης κ.α., είναι εκείνες που κατανοούμε λιγότερο απ΄όλες τις ασθένειες της σύγχρονης εποχής.

Ο Ναισσάν κατάφερε να παρουσιάσει επιστημονικές αποδείξεις εκείνου που έλεγε πάντοτε η ολιστική ιατρική, ότι δηλαδή η ασθένεια αποτελεί έλλειψη ισορροπίας στις λειτουργίες του οργανισμού. Σε υγιή άτομα, κατά τον Ναισσάν, το σωματίδιο εξελίσσεται σε ένα κύκλο τριών φάσεων και παράγει τη σωστή ποσότητα τρεφόνης για να διατηρήσει την παραγωγή των κυττάρων στα κανονικά επίπεδα.

Όταν όμως το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση στρες ή αδυναμίας, το σωματίδιο εξελίσσεται σ΄ένα μακρύτερο κύκλο δεκαέξι φάσεων, κατά τις οποίες αυτό παίρνει μορφές που προσομοιάζουν σε βακτήρια, ιούς και κύτταρα μαγιάς. Σ΄αυτόν τον μεγαλύτερο κύκλο, το σωματίδιο παράγει υπερβολικές ποσότητες τρεφόνης, δημιουργώντας έτσι την αφύσικα γρήγορη αναπαραγωγή των κυττάρων, που ονομάζουμε καρκίνο.




Σύμφωνα με τη θεωρία του Ναισσάν, ο μικρός κύκλος του σωματιδίου διατηρείται σε τρεις φάσεις από συγκεκριμένους αναστολείς που συνίστανται από περπτικά ένζυμα, ορμόνες και ανόργανα στοιχεία. Η κακή διατροφή και το στρες μειώνουν προφανώς τον αριθμό των αναστολέων αυτών, επιτρέποντας στο σωματίδιο να εξελιχθεί κατά τον κύκλο των δεκαέξι φάσεων. Η παρουσία αυτών των επιπλέον μορφών του σωματιδίου σημαίνει την απαρχή εκφυλιστικής ασθένειας πριν αυτή εκδηλωθεί στο σώμα. Επομένως, η θεωρία του σωματιδίου έχει μια πολύτιμη διαγνωστική εφαρμογή η οποία, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, καθιστά δυνατή τη διάγνωση όσο και τη θεραπεία της ασθένειας πριν αυτή επεκταθεί. Όταν ο καρκινικός όγκος αποκτήσει κρίσιμη μάζα, εκκρίνει μία ουσία, που ο Ναισσάν ονόμασε «Συγκαρκινογενή Παράγοντα», η οποία επιτρέπει στον καρκίνο να αποσύρει ουσιώδη παράγωγα του αζώτου από τα κύτταρα του ασθενούς, με αποτέλεσμα να παραλύει το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Μετά από πολύχρονες έρευνες, ο Ναισσάν ανέπτυξε το σκεύασμα 714Χ, το οποίο διανέμεται γρήγορα σε όλο το σώμα με τη μοναδική μέθοδο των ενδολεμφικών ενέσεων. Πολλοί γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι αδύνατο να γίνουν αυτές οι ενέσεις, λόγω της κατασκευής του λεμφικού συστήματος. Παρ΄όλα αυτά, χιλιάδες άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τη θεραπευτική μέθοδο με πολύ καλά αποτελέσματα.

Όταν το 714Χ εισαχθεί στο λεμφικό σύστημα, δρα με 3 τρόπους:

Ρευστοποιεί τη λέμφο, δηλαδή την καθιστά ικανή να κυκλοφορεί πιο εύκολα, και έτσι αυξάνει την ικανότητά της να αφαιρεί τις τοξίνες από τα κύτταρα. Αυτή η ρευστοποιητική δράση του 714Χ προκαλείται από τα χλωριούχα άλατα νατρίου και αμμωνίου που περιέχονται στο προϊόν. Ας σημειωθεί ότι κλινικές παρατηρήσεις που έγιναν με χρήση λεμφογραφημάτων έδειξαν ότι η λέμφος ατόμων που πάσχουν από εκφυλιστικές ασθένειες είναι παχύρρευστη και δυσκίνητη.
Φέρει άζωτο στον οργανισμό ως ένα ενεργό συστατικό. 

Το άζωτο είναι βασικό στοιχείο της δημιουργίας ζώσης ύλης, όπως επίσης σημαντικό για την επιδιόρθωση των κυττάρων. Μεταφέρεται στο αίμα με την κυκλοφορία της λέμφου. Παρέχοντας άζωτο στα καρκινικά κύτταρα, τα κάνει να σταματήσουν την έκκριση του Συγκαρκινογενή Παράγοντα που παραλύει το ανοσοποιητικό σύστημα κι έτσι επιτρέπει σ΄ αυτό ν΄ ανακτήσει τις φυσιολογικές του λειτουργίες.

Επειδή φέρει 18 ιχνοστοιχεία στο σύστημα, προάγει τις διακυτταρικές και ενδοκυτταρικές επικοινωνίες, οι οποίες είναι απαραίτητες και μπορεί να έχουν προσωρινά διακοπεί ή παρεμποδισθεί από τη δυσλειτουργία της στάσιμης λέμφου.

Το σκεύασμα 714Χ είναι μη τοξικό και δεν έχει καθόλου παρενέργειες, όπως αναφέρεται σε σχετικά πρόσφατη επιστολή του Ναισσάν προς Καναδούς γιατρούς. Στην επιστολή αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια 17 ετών (από το 1990 μέχρι το 2006) 1498 Καναδοί γιατροί έκαναν θεραπεία σε 4.039 ασθενείς χρησιμοποιώντας 443.016 ενέσεις (21.096 σειρές των 21 ενέσεων), με έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας του Καναδικού Υπουργείου Υγείας, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παρενέργεια.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από λεπτομερή στοιχεία που έχει κρατήσει ο Ναισσάν, το ποσοστό επιτυχίας από τη χρήση του 714Χ φτάνει το 75%.



Παναγιώτης Ρωμανός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...