ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ! Οι Ρώσοι πανικόβαλαν τους Τούρκους !

Ένα θερμό επεισόδιο φαίνεται πως έλαβε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ Τούρκων και Ρώσων. Συγκεκριμένα, το ρωσικό πολεμικό πλοίο “Καίσαρ Κουνίκοφ” διέσχισε τα Στενά του Βοσπόρου, προκαλώντας άμεσα ανησυχίες στην Τουρκική ακτοφυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πλοίο κατευθύνονταν προς τη Θάλασσα του Μαρμαρά.

Η ακτοφυλακή, πανικόβλητη, έστειλε ελικόπτερο και πλοία, τα οποίο συνόδευσαν το Κουνίκοφ μέχρι να διασχίσει τα Στενά. Το πλοίο ήταν γεμάτο στρατιώτες, τόσο στην πρύμνη όσο και στην πλώρη, γεγονός πανικόβαλε ακόμη περισσότερο τους Τούρκους.

Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, πρόκειται για έξυπνο διπλωματικό τρικ του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος έχει δώσει εντολή να αυξηθούν οι διελεύσεις πλοίων και υποβρυχίων από τα Στενά. Πρόκειται για νόμιμη και διπλωματική σφαλιάρα, η οποία έχει στόχο να πανικοβάλει τους προκλητικούς Τούρκους.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...