ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Έξι Χιλιάδες ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ έτοιμοι να εμπλακούν στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η κατάσταση στην Ουκρανία φαίνεται πως έχει αρχίσει να θερμαίνεται πάλι μετά τις αλλεπάλληλες επαφές μεταξύ των ηγετών Τουρκίας και Ουκρανίας, αλλά και τις δηλώσεις του Αμερικανού γερουσιαστή McCain ότι ο Πούτιν συγκεντρώνει στρατό στην αυτονομημένη ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με είδηση που μεταδόθηκε από τα τουρκικά ΜΜΕ, περί τις έξη χιλιάδες Ρώσοι κομάντος είναι έτοιμοι να εισέρθουν στην περιοχή του Ντομπάς της ανατολικής Ουκρανίας που είναι υπό την κυριαρχία των αυτονομιστών Ρώσων, στην περίπτωση που το Κίεβο προχωρήσει σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά της αυτόνομης επαρχίας. Εκτός από τους κομάντος όπως ισχυρίζονται στο Κίεβο, άλλοι 40.000 ετοιμοπόλεμοι Ρώσοι είναι συγκεντρωμένοι στα σύνορα Ουκρανίας Ρωσίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε εκπρόσωπος της ουκρανικής κυβέρνησης στο Tkaçuk, ισχυρίστηκε ότι ήδη οι Ρώσοι έχουν περάσει τα σύνορα και βρίσκονται στην περιοχή του Donbas παραβιάζοντας την ουκρανική ακεραιότητα.

Προφανώς καλλιεργείται κλίμα για επικείμενη στρατιωτική επιχείρηση στην περιοχή με όλες τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης.

Το Κίεβο έχει ενθαρρυνθεί να ανακινήσει ξανά θέμα ανατολικής Ουκρανίας μετά τις επαφές που είχε ο πρόεδρος Βίκτωρ Ποροσένκο στην Άγκυρα με τον Ερντογάν και εμφανίζετε διατιθέμενο να προχωρήσει στην ανάκτηση όπως αναφέρεται της ανατολικής Ουκρανίας και στην συνέχεια στην «απελευθέρωση» της Κριμαίας.

Με λίγα λόγια το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου ετοιμάζεται να ανάψει νέες φωτιές στην περιοχή, με ανυπολόγιστες συνέπειες καθώς το σίγουρο είναι πως οι Ρώσοι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα παιχνίδια με την Αρκούδα μάλλον θα τους βγουν ξινά!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...