ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ! Τα χέρια ψηλά σηκώνει ο διευθυντής της αστυνομίας στην Σουηδία !

Τα χέρια ψηλά φαίνεται πως σήκωσαν οι αρχές στην Σουηδία καθώς τα περιστατικά βιασμών γυναικών και μικρών κοριτσιών ολοένα και αυξάνονται.

Ο διευθυντής της Σουηδικής αστυνομίας προειδοποιεί τις γυναίκες και τα κορίτσια: «Μην πηγαίνετε έξω μετά το ηλιοβασίλεμα γιατί θα σας βιάσουν ή μπορεί και να πάθετε χειρότερα.»

Η Σουηδική αστυνομία έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να προστατεύει τις γυναίκες με την αλματώδη αύξηση των μεμονωμένων και ομαδικών βιασμών από τους νεοαφιχθέντες αραβικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής μουσουλμάνους μετανάστες.

Ο ίδιος λέει ότι οι βιασμοί που ερευνά η αστυνομία είναι ιδιαίτερα βίαιοι και συχνά οδηγούν σε σοβαρό τραυματισμό ή το θάνατο των θυμάτων.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...