ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε δύο συνοικίες στις Βρυξέλλες ! Εκκενώνονται σπίτια, συλλαμβάνονται ύποπτοι !

Ειδικοί αναλυτές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, εξετάζουν το βίντεο της επίθεσης που αποτυπώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Οι ειδικοί προσπαθούν να καταλάβουν γιατί στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, δύο από τους τρεις δράστες, με τα σκούρα ρούχα, φορούν από ένα γάντι στο αριστερό τους χέρι, ενώ το δεξί παραμένει γυμνό.

Σύμφωνα με πηγές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ενδεχομένως κάτω από τα γάντια τους, οι δύο δράστες να είχαν κρυμμένους τους πυροκροτητές που ενεργοποίησαν τις αυτοσχέδιες βόμβες.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο μεγάλες επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε δύο συνοικίες των Βρυξελλών, την Schaerbeek στα ανατολικά και την Jette στα δυτικά του κέντρου της Βελγικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία εκκενώνει κατοικίες, γίνονται προσαγωγές και η παρουσία ένοπλων περιπολιών είναι έντονη.ΠΗΓΗ