ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Τούρκος δολοφόνος του Ρώσου πιλότου που είχε πέσει με το αλεξίπτωτο κατά την κατάρριψη του αεροσκάφους του στις 24 Νοεμβρίου και ο οποίος είχε επικηρυχτεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, συνελήφθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες την σύλληψη του Τούρκου δολοφόνου την μετέδωσε πρώτα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Fars Haber Ajansı, προσθέτοντας ότι ο Τούρκος δολοφόνος Arpaslan Çelik συνελήφθηκε από Ειδικές Δυνάμεις που τον καταδίωκαν.





Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται το Russia Today το οποίο μετέδωσε ότι ο δολοφόνος του ήρωα Ρώσου πιλότου, Oleg Peşkov, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και θα δώσει λόγο για την δολοφονική εκτέλεση του Ρώσου πιλότου που είχε αιχμαλωτιστεί από τους Τουρκομάνους ισλαμιστές σε συριακό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Arpaslan Çelik μετά την ειδεχθή του πράξη είχε πάει στην Τουρκία και εμφανίζονταν δημόσια υπερήφανος για την δολοφονία του Ρώσου πιλότου. Οι Ρώσοι είχαν ορκιστεί να τον συλλάβουν για να δώσει λόγο για την πράξη του.

Τώρα να δούμε που θα υπερηφανευτεί για το έγκλημα του!

Η Άγκυρα βρήκε τον κατάλληλο δάσκαλο της!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...