Συναγερμός στη Βρετανία ! 50 σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές σχεδιάζουν κτυπήματα !

Οι κρυφοί πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους φέρεται να έχουν οργανώσει περισσότερα από 20 θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις στους δρόμους της Βρετανίας.

Αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών στην MI5 εκτιμούν ότι μπορεί να εμπλέκονται περισσότεροι από 50 τζιχαντιστές μεταξύ 450 εξτρεμιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ παρακολουθούνται από τις βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας, υπάρχει φόβος πως θα μπορούσαν να ξεκινήσουν επιθέσεις χωρίς προειδοποίηση.

Στο επίκεντρο των αρχών βρίσκονται περίπου 450 ύποπτοι, με 50 από αυτούς να ελέγχονται ακόμα πιο εξονυχιστικά. "Όλοι στην αντιτρομοκρατική κοινότητα πιστεύουν ότι θα γίνει επίθεση στη Βρετανία. Δεν υπάρχει σημάδι πως έχει σταματήσει η απειλή για τη Βρετανία", δήλωσε πρώην αξιωματικός των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τις νέες απειλές τζιχαντιστών για χτυπήματα στη Βρετανία. Οι αιματηρές επιθέσεις στις Βρυξέλλες οδήγησαν σε ακόμα πιο αυξημένα μέτρα ασφαλείας κοντά σε σημαντικά αξιοθέατα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια.

Έχουν συστήσει μια ειδική ομάδα 70 αντρών SAS που θα είναι σε επιφυλακή όλο το εικοσιτετράωρο για να σπεύσουν σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας στη χώρα. Η ομάδα που ονομάστηκε Blue Thunder εκπαιδεύεται εδώ και μήνες σε πιθανά σενάρια επιθέσεων.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...