Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000; Η χώρα απ' άκρη σ' άκρη "βουλιάζει" στους λάθρο-πρόσφυγες ! Πάμε για 1.000.000 !

Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. 

Μέχρι να αναλάβει ρόλο η Συμμαχική δύναμη, αν βεβαίως της το επιτρέψει η Τουρκία θα έχουν περάσει 100.000 επιπλέον στα ελληνικά νησιά και μέχρι το τέλος του χρόνου η χώρα θα έχει κατακλυστεί από έναν πληθυσμό, στην πλειονότητα του μουσουλμανικό, της τάξεως των 500.000 με 1.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Η χώρα βυθίζεται δηλαδή και η κυβέρνηση περιμένει την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Θα την δει όσο την είδε και στην περίπτωση της οικονομικής κρίσης. Τα κέντρα φιλοξενίας που στήνει η κυβέρνηση γεμίζουν μέσα σε μία ημέρα άντε και δύο ή τρεις ημέρες. Τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης ανεβάζουν συνεχώς τον αριθμό αυτών που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Ο Ν. Κοτζιάς μίλησε για 150.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Ο γυναικολόγος Γιάννης Μουζάλας εκτίμησε χθες πώς η Ειδομένη δεν πρόκειται να ανοίξει και η κρίση θα διαρκέσει 2 με 3 χρόνια. Άρα; Οι Έλληνες κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα. Έχει συμβεί ήδη σε πολλά νησιά. Θα γίνει και σε όλη της Επικράτεια. Τι ακριβώς μας λέει η κυβέρνηση;

Τα στοιχεία είναι δραματικά και επιβεβαιώνουν αυτό που από την αρχή είχε γράψει το pronews.gr όταν η κυβέρνηση μιλούσε για 20.000 και 25.000 εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ο αριθμός τους θα φτάσει τους 500.000 με 1.000.000. Όσα hot spots φτιαχτούν, όσα κέντρα φιλοξενίας, όσες κατασκηνώσεις και να δοθούν ποτέ δεν θα επαρκούν.

Σήμερα φτάνουν στο Πειραιά 1.000 ακόμη λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Θα προστεθούν στους ήδη 3.000 και την ίδια στιγμή τα νησιά είναι “πνιγμένα”.

Στην Αττική συνολικά στα κέντρα φιλοξενίας και την πλατεία Βικτωρίας βρίσκονται περί τα 10.000 άτομα. Στη Μακεδονία υπάρχουν περίπου 17.000 πρόσφυγες, με την Ειδομένη να μετράει περίπου 11.000 άτομα.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Στη χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκονται εγκλωβισμένοι πάνω από 35.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, ενώ η πρόβλεψη από τη στιγμή που θα φτιάξει ο καιρός, είναι για ροές που θα ξεκινούν από τα 2.000 άτομα και θα φτάνουν τα 3.000 άτομα την ημέρα.

Το κοντέρ “τρέχει” με απίστευτη ταχύτητα και η κυβέρνηση διαψεύδεται συνεχώς. Και το ερώτημα είναι με την Ειδομένη κλειστή όπως είπε ο κ. Μουζάλας τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Η ροή προς τα Σκόπια έχει πέσει στο ελάχιστο. Παρά και την αρχική απόφαση για 580 άτομα την ημέρα το μάξιμουμ διέλευσης ως τώρα είναι 300 άτομα, ενώ υπάρχουν και ολόκληρα 24ωρα που τα σύνορα έμειναν κλειστά.

Στην Ειδομένη που πριν τρία 24ωρα μετρούσε περίπου 6.500 με 7.000 άτομα, πλέον ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών έχει φτάσει τις 11.000. Η κατάσταση είναι ασφυκτική και σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα βρίσκονται άλλες τουλάχιστον 6.000 άτομα. Και ο αριθμός αυξάνεται όταν οι Σκοπιανοί ενισχύουν τον φράκτη των 30 χιλιομέτρων.

Το ζήτημα πλέον είναι το που και το πως θα φιλοξενηθούν αυτοί οι άνθρωποι, καθώς οι περίπου 17.000 άνθρωποι που έχουν συγκεντρωθεί στη Μακεδονία επί της ουσίας έχουν ήδη εγκλωβιστεί. Το σχέδιο για τη Μακεδονία προβλέπει 20.000 άτομα σε 4 στρατόπεδα στο Κιλκίς και 1 στα Γιαννιτσά. Αλλά το σχέδιο το ξεπερνούν ήδη οι εξελίξεις.

Στην Αττική τα ήδη υπάρχοντα στρατόπεδα επεκτείνονται ωστόσο η ροή είναι αμείωτη και το χειρότερο είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος προώθησης σε άλλα σημεία της επικράτειας. Κάπως έτσι ακούγονται και προτάσεις που προδίδουν πλήρη έλλειψη προετοιμασίας. Ακούστηκαν και προτάσεις για παιδικές κατασκηνώσεις. Να φύγουμε εμείς για να έρθουν οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες.

Η κατάσταση αρχίζει πλέον και ξεφεύγει. Ο κίνδυνος να εκτραχυνθούν τα πράγματα και να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα είναι μεγάλος. Όσο δε αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που στέλνουν οι Τούρκοι δουλέμποροι τόσο αυξάνεται και αυτός ο κίνδυνος.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αν, και που να το πρωτοβάλει και αυτός έτσι όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα γενικότερα.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...