ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ ! Το 46% των γυναικών δεν βγαίνει έξω λόγω μουσουλμάνων !

Στην Σουηδία οι γυναίκες διστάζουν να βγουν έξω στον δρόμο γιατί φοβούνται μήπως πέσουν θύματα βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες.

Το Κοράνι διδάσκει ότι οι άπιστες γυναίκες μπορούν να ληφθούν νομίμως για σεξουαλική χρήση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ω Προφήτη, πείτε στις συζύγους σας και τις κόρες σας και τις γυναίκες των πιστών για να φέρει τα κάτω πάνω από τον εαυτό τους στα εξωτερικά τους ενδύματα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για να είναι γνωστές και δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Και πάντα ο Αλλάχ συγχωρεί και είναι φιλεύσπλαχνος.» Άρα εάν οι γυναίκες δεν προσέχουν και δεν καλύπτουν εξωτερικά χαρακτηριστικά τότε δικαιολογείται κανείς να τις βιάσει!

«Σχεδόν κάθε γυναίκα στην Σουηδία αισθάνεται πολύ ή κάπως ανασφαλής όταν κυκλοφορεί μόνη της στο σκοτάδι», αναφέρει σουηδική εφημερίδα με αφορμή μια έρευνα που έκανε.

Η έρευνα διαπιστώνει ότι τώρα 46% των γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω αισθάνθηκε είτε πολύ ή κάπως ανασφαλείς όταν είναι μόνες στο σκοτάδι, σε σύγκριση με μόλις το 20% για τους άνδρες. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές νιώθουν άβολα και τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης 43% ότι δήλωσαν ότι αισθάνονται ανασφάλεια, ενώ βρίσκονται σε μια δική τους πόλη στην δική τους χώρα και γύρω στο ένα τρίτο είπαν «φοβούνται» τις Σουηδικές πόλεις.

Πολύ συχνά η Σουηδία αποκαλείται ως η πρωτεύουσα των βιασμών στην Δύση και παρά τις προσπάθειες των Σουηδών να αποβάλουν τον χαρακτηρισμό, οι επιθέσεις συνεχώς αυξάνονται.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...