ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΗ-370 !

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 4 ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ MALAYSIAN AIRLINES…

Η εξαφάνιση των τεσσάρων μελών που συμμετείχαν σε μία ομάδα ευρεσιτεχνιών ενώ ταξίδευαν με την μοιραία πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, κάνει το διάσημο δισεκατομμυριούχο Jacob Rothschild το μοναδικό ιδιοκτήτη μίας πολύ σημαντικής ευρεσιτεχνίας. Ένα μικροτσίπ τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται -από τι άλλο βέβαια-, από αεροπορικές εταιρείες για διαγνωστικά τεστ και εντοπισμό αεροσκαφών!

Το μυστήριο γύρω από το MH-370 γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο καθώς κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο σιωπηλή. Όλο και περισσότερες θεωρίες αρχίζουν να εμφανίζονται. Έχουμε ακούσει για μαύρες τρύπες, κατάποση του αεροσκάφους (πιθανότατα το λιγότερο έξυπνο πράγμα που είπε ποτέ η τηλεόραση), μέχρι και… πιλότους διαταραγμένης προσωπικότητας, Αλλά κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης ανέφερε τίποτα για το ποιος ήταν σε εκείνη την πτήση. Απολύτως τίποτα! Σε εκείνη την πτήση, ωστόσο, ήταν αυτοί στους οποίους ανήκει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ με τίτλο «KL-03», η οποία είναι μια νέα αυτοσχέδια εκδοχή του παλαιότερου μικροελεγκτή KL-02.

Μήπως ο Rothschild έδωσε την ευκαιρία στις αεροπορικές εταιρείες να αποκτήσουν πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας ενός νέου τρομερού μικρο-τσιπ KL-03; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Jacob Rothschild αποκαλείται ως ο «αφέντης των κακών σεναρίων».

Μια αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας που είχε προσωπικό 20 ανώτατων στελεχών για το μοιραίο σκάφος, είχε μόλις θέσει σε λειτουργία ένα νέο ηλεκτρονικό gadget πολέμου στα στρατιωτικά συστήματα των ραντάρ κατά τις ημέρες πριν από την εξαφάνιση του Boeing 777. Η Freescale Semiconductor (η εν λόγω εταιρεία) έχει αναπτύξει μικροεπεξεργαστές, αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια. Αυτοί οι μικροεπεξεργαστές αναφέρονται ως ενσωματωμένοι επεξεργαστές, οι οποίοι «είναι ανεξάρτητοι και εκτελούν συγκεκριμένες υπολογιστικές λειτουργίες σε ηλεκτρονικά συστήματα».

Και εδώ έρχονται τα εξής ερωτήματα: Γιατί τόσοι πολλοί εργαζόμενοι της Freescale ταξιδεύουν μαζί; Ποιά ήταν δουλειά τους; Ήταν σε αποστολή και, αν ναι, ποια ήταν αυτή η αποστολή; Μπορούν αυτοί οι εργαζόμενοι να είναι η αιτία μιας τόσο σοβαρής εξαφάνισης; Θα μπορούσε το αεροπλάνο να έχει καταληφθεί και αυτοί οι άνθρωποι να απήχθησαν; Μήπως οι εργαζόμενοι αυτοί κατέχουν πολύτιμες πληροφορίες, η είχαν κάποιο πολύτιμο φορτίο μαζί τους; Μήπως ξέρουν εταιρικά και τεχνολογικά μυστικά; Παρά τη δύναμη της τεχνολογίας γιατί αδυνατεί να βρεθεί αυτό το αεροπλάνο; Πού είναι αυτό το αεροπλάνο και πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;

Οι 20 εργαζόμενοι της Freescale, μεταξύ των 239 ανθρώπων στην πτήση MH370, ήταν ως επί το πλείστον μηχανικοί και άλλοι εμπειρογνώμονες που εργάζονται για να κάνουν τις εγκαταστάσεις των τσιπ της εταιρείας στην Τιάνγιν της Κίνας, και την Κουάλα Λουμπούρ πιο αποτελεσματικές, δήλωσε ο Μιτς Χος, αντιπρόεδρος, τις εταιρείας παγκοσμίων επικοινωνιών και επενδυτικών σχέσεων.

«Αυτά ήταν άτομα με μεγάλη εμπειρία και τεχνικό υπόβαθρο και ήταν πολύ σημαντικό οι άνθρωποι», δήλωσε ο Χος. «Είναι σίγουρα μια απώλεια για την εταιρεία.»

Στη Μαλαισία, σύγχρονες εγκαταστάσεις της Freescale που κατασκευάζουν και δοκιμάζουν ολοκληρωμένα κυκλώματα (IC) εδρεύει στην Πέταλινγκ Τζάγια. Με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνονται από την ιστοσελίδα της Freescale, η εγκατάσταση άρχισε να λειτουργεί το 1972, καλύπτει μια περιοχή οκτώ στρεμμάτων και έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κατασκευή και τη δοκιμή των μικροεπεξεργαστών, όπως επίσης και επεξεργαστών ψηφιακού σήματος, αλλά και ολοκληρωμένα κυκλώματα ραδιοσυχνοτήτων.

Η εταιρία διαθέτει επίσης την Freescale RF, η οποία εξειδικεύεται στους ακόλουθους τομείς:
1. Επικοινωνία πεδίου μάχης
2. Ηλεκτρονικά συστήματα αεροσκαφών
3. Ραντάρ υψηλών συχνοτήτων
4. Πυραύλων προσανατολισμού
5. Ηλεκτρονικού Πολέμου
6. Σύστημα αναγνώρισης, φίλος ή εχθρός (IFF)

Οι μέτοχοι της Freescale απαρτίζουν και τον όμιλο Carlyle των ιδιωτών επενδυτών με μετοχές, έχοντας μάλιστα ως συμβούλους τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι τα άτυχα μέλη της ταξίδευαν στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά η σύνδεση της Freescale στην ηλεκτρονική τεχνολογία πολέμου είναι πιθανό να εγείρει μεγαλύτερα ερωτήματα. Οι εμπειρογνώμονες εκφράζουν την αμηχανία τους, για το πώς ένα τόσο μεγάλο επιβατικό αεροσκάφος φαίνεται να έχει πετάξει απαρατήρητο και πιθανώς μη εντοπισμένο από στρατιωτικά ραντάρ για έξι ώρες, τη στιγμή που η σημερινοί δορυφόροι μπορούν να έχουν πεντακάθαρη εικόνα, ακόμα και από κάποιον που περπατάει στο δρόμο!






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...