ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ο Πούτιν (και Όχι Μόνο) Προειδοποιεί για Κατάρρευση των ΗΠΑ στις 28 Μαϊου 2016 !

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, πολλοί ειδικοί προειδοποιούν για μια κρίση που βρίσκεται στον δρόμο μας. Πιο συγκεκριμένα, οι ανησυχίες έχουν επικεντρωθεί στην αναπόφευκτη κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ.


 Οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι πιστεύουν πως το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι στο δρόμο προς την καταστροφή.

Γιατί πανικοβάλλονται; Λοιπόν, η σύντομη απάντηση είναι ότι η νομισματική τόνωση βρίσκεται σχεδόν στο τέλος της.

Αλλά τι σημαίνει αυτό για τα χρηματιστήρια των ΗΠΑ; Έχει σημάνει απαραιτήτως μια κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ το 2016; Οι απαντήσεις είναι πολύ σαφείς, αλλά υπάρχουν νόμιμες ανησυχίες μιας οικονομικής κατάρρευσης. Τουλάχιστον, ένα χρηματιστηριακό κραχ είναι σχεδόν εγγυημένο.

Εξετάστε αυτό. Την ίδια στιγμή που η Federal Reserve ολοκληρώνει τα νομισματικά μέτρα τόνωσης της, βλέπουμε μια μαζική αναδιάταξη της παγκόσμιας εξουσίας. Η Κίνα έχει εξελιχθεί από μια περιφερειακή δύναμη σε μια βαρέων βαρών στη διεθνή σκηνή.

Η Ρωσία έχει προσαρτήσει με επιτυχία την Κριμαίας και τη Ανατολική Ουκρανία, χωρίς καμία πρακτική της αντιπολίτευσης από τη Δύση, και το Ιράν έχει γίνει δεκτό πίσω στην κοινότητα των εθνών. Ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ σε ένα εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν ζούμε πλέον σε ένα μονοπολικό κόσμο όπου η Αμερική θα μπορούσε να υπαγορεύει όρους σε όλους τους άλλους. Αυτές τις μέρες η Κίνα, η Ρωσία, η Γερμανία, το Ιράν και η Σαουδική Αραβία αποτελούν ισχυρές γεωπολιτικές δυνάμεις.

Όπως η πολιτική δύναμη διανέμεται σε αυτές τις χώρες, το ίδιο θα ρέει και το κεφάλαιο. Το δολάριο των ΗΠΑ θα πέσει από το βάθρο του και θα μετρηθεί μαζί με το γιουάν και το ρούβλι. Αυτό είναι σαφές.

Ο Πούτιν πιέζει για τη Σύμπτυξη του δολαρίου στις 28 Μαΐου 2016! Αυτή η κατάρρευση θα είναι παγκόσμια και θα μειώσει όχι μόνο το δολάριο αλλά και όλα τα άλλα νομίσματα fiat, καθώς είναι θεμελιωδώς διαφορετική. Η κατάρρευση των νομισμάτων θα οδηγήσει στην κατάρρευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του χαρτιού. Οι επιπτώσεις σε αυτό θα έχουν απίστευτα αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο.

Λέξη της ημέρας: Ετοιμαστείτε!





















ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...