Τι διαφημίζει η ΕΥΔΑΠ και έδινε 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο στα ΜΜΕ;

Επιτέλους ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει την παραδοξότητα που υπάρχει στην κρατική διαφήμιση και σε οργανισμούς όπως η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ που διαφημίζουν το μονοπώλιο ρεύματος και νερού.


 Η κρατική διαφήμιση και τα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν με ευκολία οι μηντιάρχες μπήκαν στο στόχαστρο του πρωθυπουργού στην διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου (με τον οποίο είχε συναντηθεί δύο φορές σε δημόσιο χώρο-όπως παραδέχθηκαν αμφότεροι).

-Τι διαφημίζει η ΕΥΔΑΠ για να δίνει 2,5 εκατ. ευρώ διαφήμιση;Ποιον ανταγωνίζεται η ΕΥΔΑΠ; Ποιος έχει την ευθύνη τόσα χρόνια; Ποιος έστησε τα κυκλώματα. Περίμενα σε αυτά τον Μητσοτάκη μαζί μου αλλά τα καλύπτει.

Για τις συναντήσεις με Στ. Ψυχάρη

«Μπορεί αν χρειαστεί να συναντήσω και το διάβολο, αλλά δεν θα του πουλήσω την ψυχή μου. Θα κριθώ όχι για το ποιους συναντώ αλλά για το τι πράττω» απάντησε στην ερώτηση γιατί οι συναντήσεις αυτές έγιναν κρυφά..

«Η κυβέρνηση μου», είπε ο κ. Τσίπρας «δεν χαρίστηκε από κανένα και δεν θα χαριστεί σε κανένα. Σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις δεν ζήτησα χάρη από κανένα» συμπλήρωσε, κάτι βέβαια που αμφισβητείται από πολλούς που είχαν μιλήσει μαζί του πριν και μετά τις εκλογές..

«Ας έχει ότι θέλει, να τα βγάλει όλα στη φόρα», ήταν το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τις «χρυσές εφεδρείες» που αναφέρονται στο άρθρο του «Βήματος της Κυριακής» λέγοντας με ειρωνικό ύφος ότι «ο κ. Στ. Ψυχάρης πηγαίνει συχνά στον εισαγγελέα. Η αδειοδότηση των καναλιών είναι πραγματικότητα, τα δάνεια των συγκροτημάτων Τύπου πηγαίνουν με τη σειρά, όλα θα ελεγχθούν» ανέφερε .

Συνεχίζοντας ο Πρωθυπουργός σε ερωτήσεις για τα Μέσα Ενημέρωσης είπε ότι «πολλά μετατοπίστηκαν μετά τις εκλογές πιστεύοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σαν τους άλλους. Δημόσια είχα πάει στα Μέσα Ενημέρωσης πριν τις εκλογές. Μετά υπήρξε επιθυμία του συνομιλητή μου ( εννοώντας τον πρόεδρο του ΔΟΛ) να μην βρεθούμε σε δημόσιο χώρο. Μεμπτό θα ήταν να πει κάποιος ότι ευνόησα κάποιον».

Εκανε λόγο για πανικό του Σταύρου Ψυχάρη που έχει επανειλημμένως ζητήσει να τον ξανασυναντήσει αλλά αυτός δεν ενέδωσε.

«Δεν έκανα καμία συναλλαγή, στο MEGA έχω να πάω από το 2012. Τα πρωτοσέλιδα ήταν «μαύρα» στο δημοψήφισμα και στις εκλογές του Σεπτέμβρη έβγαζαν την διαφορά με τη ΝΔ στο 0,6%. Μετά ξαναέγιναν «κόκκινα» και όταν προχώρησα την αδειοδότηση έγιναν ξανά μπλε», τόνισε.

«Ένα χρόνο τώρα που είμαι Πρωθυπουργός ο κ. Ψυχάρης έχει επανειλημμένως ζητήσει να με συναντήσει ξανά και δεν έχω αποδεχθεί τη συνάντηση», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και πρόσθεσε:«Υπήρξαν κόκκινα πρωτοσέλιδα στις 25 Γενάρη, αλλά αμέσως μετά εγώ πήγα στη Βουλή και στις προγραμματικές δηλώσεις είπα ‘αδειοδότηση και τέρμα οι διευκολύνσεις’. Και αμέσως μετά τα πρωτοσέλιδα έγιναν ξανά μπλε. Και στο δημοψήφισμα έγιναν μαύρα.

Και αμέσως μετά στις εκλογές τα πρωτοσέλιδα συνέχισαν να είναι γκρίζα. Και την επομένη των εκλογών ξανάγιναν κόκκινα και μπήκαμε σε εποχή Τσίπρα. Και όταν ο Τσίπρας έβαλε το θέμα της αδειοδότησης τότε τα δημοσιεύματα έγιναν κατάμαυρα και έβγαζαν ότι ο Παππάς έχει φτιάξει μια βιομηχανία εκβιασμών και έχει ένα ειδικό γραφείο μαζί με τον Σπίρτζη και παίρνουν 50.000 ευρώ την μέρα. Και όταν απειλήσαμε με μηνύσεις τότε βγήκε δημόσια συγγνώμη για αυτά τα δημοσιεύματα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η γάτα Ιμαλαΐων».

Να τα βγάλει όλα στη φόρα και να πάει και στον εισαγγελέα που από ότι μαθαίνω τον συναντά συχνά τώρα τελευταία» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν με απασχολεί, εγώ αυτό που επαναλαμβάνω είναι ότι θα κριθώ από τις πράξεις μου» πρόσθεσε.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...