Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΙΙΙ) Και η Διάλυση της Ελλάδας ! Το Σχέδιο και Όσα Θα Συμβούν !

Βγήκαν στην φόρα και οι συνομιλίες του Καντάφι με τον βρετανό πρωθυπουργό και μας έδειξαν την αλήθεια, γιατί ο Καντάφι τους προειδοποίησε για το ποιων των ανθρώπων που στήριξαν για τον εξοντώσουν και να διαλύσουν την Λιβύη.


 Είχε πει πως με αυτούς τους φανατικούς δεν μπορείς να συζητήσεις για να τα βρεις, μετά από μένα θα στραφούν σε εσάς εναντίων της Ευρώπης! Αυτό αναμένετε να γίνει μέσα στο 2016 να χτυπήσουν ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις ανά την Ευρώπη, κάνοντας τύφλα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα είναι χειρότερα από τους διδύμους πύργους στην Αμερική. 

Που εκεί στην Αμερική δηλαδή η οπλοφορία των πολιτών κάνει τους μουσουλμάνους διστακτικούς στο να επέμβουν και όσες φόρες το έχουν τολμήσει έχουν εξοντωθεί σε μερικά λεπτά. Απλά η αμερικανική κυβέρνηση δεν το ανακοινώνει και μας λέει για τρελούς ή κακοποιούς. Όπως υπάρχει και η αντίθετη άποψη γιατί θέλουν τον αφοπλισμό των αμερικανών οι από πάνω για να κάνουν ότι θέλουν μετά, ενώ τώρα δεν μπορούν και το ξέρουν. Δύσκολα όμως θα τους πάρουν τα όπλα από τους λευκούς που ξέρουμε τι γίνετε στην Αμερική και πως τα κακοποιά στοιχειά είναι οι μαύροι και οι ισπανόφωνοι, δηλαδή ο λιγότερος μορφωμένος πληθυσμός.

 Τώρα ετοιμάζουν εκστρατευτικό σώμα για να καθαρίσει την Λιβύη πριν προλάβουν να πάνε οι ρώσοι. Γιατί ελέγχουν της πετρελαιοπηγές και παίρνουν αυτοί τα έσοδα οι φανατικοί μουσουλμάνοι δηλαδή και όχι οι εταιρίες που πλήρωσαν τους πολιτικούς για να επέμβουν, για να της ελέγξουν και να της πάρουν αυτές αλλά την πάτησαν. Τα αλλεπάλληλα λάθη δεν κάνουν μερικούς να βάλουν μυαλό, γιατί αποδεικνύετε ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι ποιο επιρρεπείς σύμμαχοι και πως πρέπει να μην τους εμπιστευτώ με τίποτα!

Ας γυρίσουμε πάλι στην περιοχή μας στην δύσμοιρη Ελλάδα.

Εμείς φταίμε για όλα.

Ναι εμείς φταίμε για όλα εμείς ψηφίζουμε αυτούς που μας κυβερνούν, εμείς τα κορόιδα περιμένοντας σωτήρες για να μας σώσουν ενώ όλα ήταν προδιαγεγραμμένα από καιρό. Το σχέδιο εφαρμόστηκε με μαθηματική ακρίβεια χτυπώντας εκεί που ήθελαν οι ξένοι, στην πατρίδα μας, στην θρησκεία μας, στην οικογένεια και στα πιστεύω μας. Καταστρέφοντας τα καλά του έλληνα την παλικάρια και το φιλότιμο του και να χάσει τον σεβασμό που τον χαρακτήριζε για χιλιάδες χρόνια. Έναν σεβασμό στους αδύνατους, στους μεγαλύτερους, στην μάνα και στον πατέρα, στον παππού και στην γιαγιά. Να τελειώσουν την ελληνική ιστορία, να την θάψουν να μην την μαθαίνει κάνεις πια!

Για αυτό και όλο για νέα προγράμματα μάθησης μας μιλούσαν στα σχολεία και όλο χειρότερα πάει η παιδεία μας! Από το κακό στο χειρότερο, με εκατοντάδες εγκύκλιους που αναιρούν η μια την άλλη και μπλέκουν τα πράγματα. Δηλαδή ένα χάλι όπως με την οικονομία με τα χιλιάδες παραθυράκια, με τους δεκάδες νόμους και της εκατοντάδες υπουργικές αποφάσεις. Όπως κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας τα ίδια έκαναν και με την παιδεία, απλά πράγματα είναι αυτά. 

Το σχέδιο προχωρούσε και οποίος εναντιωνόταν σε αυτό πήγαινε στο περιθώριο (οι τυχεροί δηλαδή και οι πολλοί) ενώ κάποιοι άλλοι πέθαιναν από διαφορές αιτίες! Έτσι κατάφεραν να καταστρέψουν έναν πολεμικό λαό όπως ο ελληνικός, να του διδάξουν ξένα πρότυπα, να τον φέρουν σε χαλάρωση για να μην μπορεί να αντισταθεί και να ασχολείται μόνο με το σεξ, την βόλτα και τα χρήματα. Να μην παλεύει για την επιβίωση της δικής του αλλά και της φυλής, να μην κάνει οικογένεια και παιδιά, να μην θέλει να αναλάβει υποχρεώσεις και να κάθετε στης καφετερίες αργός κοιτάζοντας τα χάλια του, περιμένοντας το τέλος που κοντεύει να έρθει. 

Ποιος σέβεται γυναίκα την σημερών ημέρα; Που είναι οι παλιές μανάδες που κοίταζαν το σπίτι τους και τα παιδιά τους; Τώρα κοιτάνε να είναι μέσα στην μόδα, να τα βγάλουν όλα έξω σε κοινή θέα και να έχουν γκόμενους για να περνάνε την ώρα τους. Λες και δεν έχουν δουλειές να κάνουν, σπίτι και παιδιά και μετά λέμε και μιλάμε για υπογεννητικότητα! Όχι πως δεν φταίμε και εμείς οι άντρες, φταίμε και παρά φταίμε σε πολλά θέματα και πράγματα.

Μετά ήρθαν και οι ξένοι εδώ σταλμένοι για να τελειώσουν τα υπόλοιπα, αφού πρώτα αφόπλισαν τους έλληνες από όπλα. Τους άφησαν ανήμπορους να αντιδράσουν τους επέβαλαν και περιοριστικούς νόμους για αυτό και δεν τους εκπαιδεύουν στην στρατιωτική τους θητεία. Ναι το κάνουν για να μην ξέρουν να πολεμήσουν για να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν των εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό! Για αυτό και οι καραμπίνες με μόνο δυο φυσίγγια μέσα, για αυτό πως αν υπερασπίσεις το σπίτι σου από τον εισβολέα θα καταλήξεις στην φυλακή. 

Ενώ ξέρουν τα πάντα πως οι ξένοι έχουν καλάσνικωφ και πως θέλουν να σκοτώσουν! Κανείς όμως από τους από πάνω δεν αντιδρά και κανείς δεν κάνει νόμους ίδιους με της υπόλοιπης Ευρώπης που εκεί πωλούνται ελευθέρα τα κυνηγητικά ραβδωτά όπλα ελευθέρα, ακόμα και περίστροφα φλόμπερ και διόπτρες. Εδώ όμως φοβόμαστε μην τα χρησιμοποιήσουν για να εξοντώσουν τους εχθρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς όταν γίνει το μεγάλο μπαμ.

Δεν θέλουμε επουδενεί εκπαιδευμένους στρατιώτες και έφεδρους με σκοπευτικές ικανότητες, γιατί με τα ραβδωτά κυνηγητικά όπλα θα της είχαν αποκτήσει. Θα είχε γίνει αυτό αφού θα πήγαιναν υποχρεωτικά στα σκοπευτήρια και περνώντας από ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των οπλών για χρήση μέχρι τα 300 μέτρα. Αλλά εδώ τα βαφτίζουν όπλα ελευθέρου σκοπευτή και ανησυχούν δήθεν για βολές στα 800 μέτρα, όταν δεν υπάρχουν σκοπευτήρια για βολές πάνω από τα 300 μέτρα και ειδική εκπαίδευση για να γίνει αυτό. 

Αλλά κάνουν πως ξεχνούν ότι αυτά είναι πανάκριβα όπλα και με διόπτρες που κοστίζουν περισσότερο από τα όπλα! Λες και στην Αμερική που είναι ελεύθερα σκοτώνουν ο ένας τον άλλον από τα 800 μέτρα; Ας μην γελιόμαστε σε αυτά γιατί κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνο στο μυαλό αυτών που κυβερνούν την χώρα μας που κάνουν μονίμως τα αντίθετα από αυτά που πρέπει. Θα τελειώσω με αυτό: πως εκθέσεις που έχουν συνταχτεί για αυτό το θέμα από οικονομικής άποψης όμως για την οπλοκατοχή.

Δηλαδή μόνο για ραβδωτά κυνηγητικά όπλα αλλά και κανονικά, όχι όμως μόνο με δυο φυσίγγια μέσα για σκοποβολή όμως και όχι για κυνήγι, συν την χρήση, την κατοχή και τους αναλογούντες φόρους θα έφταναν στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε 20 χρόνια! Εδώ αν αγοράσουν όσοι έχουν κυνηγητικά όπλα ένα ακόμα κλπ γιατί ακόμα και στης σφαίρες έχουν βάλει φόρους, μπορεί να είναι και παραπάνω από 10 δισεκατομμύρια τα έσοδα για το κράτος! 

Που θα φτάσει στα 15 δισεκατομμύρια για μερική οπλοκατοχή ημιαυτόματων οπλών αλλά μόνο για μερικές κατηγορίες ενεργών εφέδρων που θα συμμετέχουν στα προγράμματα εφεδρείας και στης λέσχες εφέδρων κλπ! Λεφτά δεν έχουμε αλλά δεν τα θέλουμε αν κάνουν καλό στον τόπο! Ελπίζω να το καταλάβατε γιατί δεν θέλει κανένας να είναι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο η εφεδρεία στην Ελλάδα, λέτε να μην το ήξεραν όταν έκαναν της μειώσεις της στρατιωτικής θητείας; Όταν απαγόρευαν στους στρατιωτικούς να κάνουν εκπαίδευση και να δίνουν μαχητικό πνεύμα στους στρατιώτες; Όταν μας λένε συνεχώς πως πόλεμος δεν θα γίνει κλπ!

Το μόνο που θέλουμε είναι να μας έρθουν ακόμα μέσα στο 2016 άλλα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες για να τελειώσουμε και να μην μπορεί να τους αντιμετωπίσει κανείς! Έτσι θα ξεπεράσουν όλο τον αντρικό πληθυσμό ακόμα και από τα παιδιά και τους γέρους, γιατί τώρα αν βγάλουμε τα παιδιά και τους γέρους που δεν μπορούν να πολεμήσουν ίσα είμαστε. Στο τέλος του 2016 θα έχουμε μια αναλογία διπλάσιοι αυτοί από εμάς! Δηλαδή βάση λογικής θα μας σφάξουν και θα το κάνουν όταν λάβουν την εντολή και θα είναι τόσοι πολλοί που δεν θα μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. 

Τους βλέπετε με τι ακριβά κινητά έρχονται στην Ελλάδα και πως μιλάνε με αυτά συνεχώς που δεν τα έχουμε εμείς, ποιος τους τα δίνει τα κινητά των 400-700 ευρώ; Και ποιος τους χρηματοδοτεί και τους δίνει τα χρήματα για να έρχονται εδώ; Ασφαλώς και υπάρχουν και οι ταλαίπωροι προσφυγές αλλά δυστυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία, οι υπόλοιποι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι σε νεαρή ηλικία από όλες της χώρες. Για το τι έρχονται να κάνουν εδώ είναι γνωστό της πάσει, όπως ότι έχουν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ τους ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας είναι σε ισχύ και με αυτή θα πάθει και ζημιά και η ανεγκέφαλη Ευρώπη και αυτή θα πάθει την μεγαλύτερη ζημιά. 

Ήδη όμως η Δανία και η Σουηδία ξεκίνησαν να αντιστέκονται στο ρεύμα των προσφυγών, μήπως όμως είναι μέρος του σχεδίου για να μας τους στείλουν όλους πίσω εδώ στην Ελλάδα; Μπορεί αλλά ευτυχώς ο θεός δεν θα το επιτρέψει αυτό και θα μας γλυτώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή, αφού μας δώσει πρώτα ένα μεγάλο μάθημα που τον ξεχάσαμε και στραφήκαμε προς της Ευρώπη στην ύλη στην ανομία και στα χρήματα και στης απόλαυσης.

Υπάρχει όμως ακόμα κάτι να αναφέρουμε: λένε οι ανεγκέφαλοι ευρωπαίοι πως θα κλείσουν τα σύνορα και πως θα αφήσουν εδώ μέσα στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες! Λες και πως θα μπορέσουν να τους συγκρατήσουν στα Σκόπια όταν αρμήσουν χιλιάδες, για να μην πω πάνω από ένα εκατομμύριο από δαύτους για να σπάσουν τα σύνορα και να μπουν μέσα; Τι θα κάνουν θα τους πυροβολήσουν και θα τους σκοτώσουν; Θα το κάνουν όταν θα υπάρχουν τα κανάλια και θα τα μεταδίδουν αυτά; Αυτά για να ξέρουν κάποιοι πως υπάρχουν πάντα τρόποι να αντιδράσεις αρκεί να το θελήσεις να το κάνεις.

Τα γεγονότα με χρονική σειρά.

Πτώση της κυβέρνησης, τους λόγους τους αναφέραμε για αυτό και η πρεμούρα να μαζέψουν λεφτά μπας και προλάβουν και γλυτώσουν. Για αυτό και ψάχνουν τα εμβάσματα στο εξωτερικό μετά από τόσα χρόνια και μετά θα τους καλέσουν στην εφορία για να δηλώσουν εισοδήματα που δεν είχαν δηλώσει αντί να τους βουτήξουν και να τους κλείσουν μέσα και να τους τα πάρουν όλα για να βάλουν μυαλό και μετά θα αρχίσουν της δόσεις για να το σώσεις κλπ.

 Αν τα καταφέρουν κερδίζουν το πολύ έναν μήνα, ακόμα παραπάνω δεν πάει με τίποτα τα είπαμε και πριν. Δεν το λέω εγώ το είπε και ο Τσακαλώτος στον Τσίπρα και με επιβεβαίωσε πως έχουν ένα με δυο μήνες ζωή μετά την συνάντηση που είχε με τον Σόιμπλε.

 Από την άλλη μεριά ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν εμφανίζει καμία δυναμική στης πρόσφατες δημοσκοπήσεις και κερδίζει από μόνο την φθορά του Σύριζα και τα αλλεπάλληλα λάθη του Τσίπρα που έχει αγχωθεί και έχουν πάθει τα νεύρα του βλέποντας πως θα χάση την εξουσία μέσα από τα χέρια του μόνο και μόνο γιατί ευθύνεται ο ίδιος και τα αλλεπάλληλα λάθη του αυτή είναι και η αλήθεια για να πάμε και στο προηγούμενο μέρος που είχε αναφερθεί πως επισκέφτηκε νοσοκομείο κλπ ο Τσίπρας γιατί τα γράφω σε συνέχειες και με μεγάλα χρονικά διαστήματα το ένα με το άλλο γιατί κάτι με εμποδίζει να συνεχίζω το κείμενο ενώ θέλω να φτάσω στο τέρμα που είναι η σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας τα μετέπειτα και ασφαλώς το τέλος που είναι η σύγκρουση δυτικών Ρωσίας και όλα όσα θα γίνουν μέχρι να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη στα χέρια μας.!

Έτσι φτάσαμε στης εκλογές

Ναι φτάσαμε στις εκλογές που δεν θα βγει κάνεις είναι δεδομένο αυτό. Δηλαδή η πτώση του Σύριζα και η άνοδος της ΝΔ με σχεδόν ιδία ποσοστά, με διάφορα δηλαδή κάτω από 3 μονάδες. Οπότε κυβέρνηση όχι αυτοδύναμη αλλά ούτε συνεργασίας δεν μπορεί να βγει, γιατί ούτε με 3 κόμματα δεν θα πιάνεις τους 155 βουλευτές. Έτσι μένει μόνο η λύση συνεργασίας που θα την ονομάσουν οικουμενική κυβέρνηση απλά πράγματα. Όλοι μαζί και οι δυο απέξω που οι απέξω θα είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Εδώ υπάρχει μια ένσταση γιατί προσπαθούν να αλλάξουν τον νόμο να μπορεί να μπει στην βουλή κόμμα που συμπληρώνει το 2% του εκλογικού κόμματος, αντί για το 3% που είναι έως σήμερα.

 Αν το κάνουν θα είναι βόμβα στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος γιατί καλή η απλή αναλογική όχι όμως για εμάς που έχουμε την μουσουλμανική μειονότητα και δεν θα θέλαμε με τίποτα να βγει μουσουλμανικό κόμμα στην βουλή. Άλλα προσπαθούν για να βρουν τα δεκανίκια για να συνεχίζουν να έχουν την εξουσία και να μας κακοποιούν με της ενέργειες τους! Εξάλλου πότε δεν έκανε καλό στον τόπο μια πολυκομματική κυβέρνηση αλλά μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις.

Θα κάνουν την κυβέρνηση, θα μοιράσουν τα υπουργεία, θα αρχίζουν να παίρνουν τα μέτρα το ένα μετά το άλλο χωρίς οίκτο και μετά θα γίνει το μεγάλο μπαμ και θα την κοπανήσουν σαν τα ποντίκια! Θα έρθει η πτώχευση, ο πόλεμος και η πείνα. Γιατί; Γιατί θα απαιτήσουν να πάρουν τον πλούτο της Ελλάδας, το πετρέλαιο μας κλπ. Γιατί μας εκβιάζουν συνεχώς δεν μας δίνουν τα συμφωνημένα χρήματα, 5 δισεκατομμύρια η δόση που θα έπρεπε να μας δώσουν για το τέταρτο τρίμηνο του 2015 και αρκετά που μας έχουν φάει και δεν τα βλέπουμε ή δήθεν εμείς δεν τα πήραμε! 

Γιατί βλέπουμε την συμπεριφορά τους στο Νταβός και πως φερθήκαν στο Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας του δημόσιος και μεγαλοφώνως ηλίθιε! Γιατί θέλουν να πάρουν το ταμείο αποκρατικοποιήσεων στο Λουξεμβούργο και να μην μας αφήσουν ούτε δεκάρα και τέλος γιατί θέλουν να μας κατεβάσουν τους μισθούς και της συντάξεις κοντά στο μηδέν. Συν ότι θέλουν να αφήσουν τους λαθρομετανάστες να μας σκοτώσουν αφού πρώτα πάρουν τα σπίτια των ελλήνων και τους πετάξουν έξω. Προς θεού δεν λέω πως δεν φταίνε αρκετοί Έλληνες που πήραν δάνεια αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που δεν φταίνε και υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που κάνει την κορόιδα και δεν πληρώνει της δόσεις των δανείων.

Η διάλυση της χώρας!

Το σχέδιο διάλυσης της χώρας μια χαρά το εκτέλεσαν ειδικότερα ο Σημίτης αλλά και άλλοι. Κατάφεραν να διαλύσουν έναν περήφανο λαό σε μερικά χρόνια, να καταστρέψουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, να μην του αφήσουν ίχνος ανθρωπιάς, να φέρουν τους ξένους για να φουντώσει η εγκληματικότητα! Να του κλέψουν τα χρήματα με το σκάνδαλο του χρηματιστήριου, να του φάνε τα αποθεματικά των ταμείων και με το σκάνδαλο του χρηματιστήριου και με τα δομημένα ομόλογα. Να του χορηγήσουν αβέρτα δάνεια, να τον βάλουν στην ΟΝΕ με το ζόρι και από την πίσω πόρτα! Να του λένε να βάζει τα χρήματα του στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου για να κονομήσει παραπάνω τόκους και τα τελευταία αποθεματικά των ταμείων!

 Να το κάνει για να μπορέσουν να του τα κουρέψουν για να μειώσουν δήθεν το χρέος και να χάσει και τα τελευταία του χρήματα και τα τελευταία αποθεματικά για την σύνταξη του. Βρε ποσό μας αγαπάνε οι άνθρωποι και όλα για το καλό μας τα κάνανε. Τώρα ήρθε η ώρα να μας πάρουν τα σπίτια για να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες και γιατί θα το κάνουν αυτό; Θα το κάνουν για να μπορέσουν να φέρουν όχι μόνο της οικογένειες τους όπως θα νόμιζε κανείς αλλά όλο τους το σκυλολόι αδέρφια, ξαδέλφια, θειους κλπ για να γίνουν μέσα σε έναν χρόνο παραπάνω από εμάς!

Υπάρχει και κάτι άλλο στους σχεδιασμούς τους, αυτή η ώρα ήρθε να μας πετάξουν έξω από την Σέγκεν, να μας κλείσουν τα σύνορα για να μείνουν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες εδώ. Τα ακούτε όλα αυτά από τους ευρωπαίους πως σε 4 μήνες κλπ και πως κατηγορούν την Ελλάδα και για την Τουρκία που όλοι το ξέρουν πως αυτή στέλνει τους λαθρομετανάστες εδώ τσιμουδιά. Το σχέδιο περιλαμβάνει και τα δυο τεράστια κέντρα κράτησης- φύλαξης των λαθρομεταναστών στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, των 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών! 

Άσχετα αν δεν θα είναι μόνο δύο και να τα φτιάξουμε γιατί θα μας δώσουν ορισμένα χρήματα παραπάνω για να έχουμε να τους ταΐζουμε! Ακόμα το συζητάνε να μας ελαφρύνουν το χρέος, αρκεί να κρατήσουμε τους λαθρομετανάστες εδώ μέσα στην Ελλάδα. Προσοχή και όλα αυτά όταν οι λαθρομετανάστες μας έχουν στοιχίσει 7-9 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια με επίσημα στοιχεία υποβαθμισμένα, πρώτα είπαν 7 δις μετά είπαν 9 δις κλπ!

Το σχέδιο ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί, αλλά ευτυχώς για εμάς όχι όπως το θέλουν αυτοί οι απέξω και ειδικότερα οι γερμανοί. Το είχαν προσχεδιάσει για χρόνια αυτό να μας στείλουν τους λαθρομετανάστες και να τους παρκάρουν εδώ κλείνοντας τα σύνορα. Θα κλείσουν τα σύνορα όχι της Ελλάδας με την Τουρκία, αλλά πετώντας την Ελλάδα έξω και μετά να αρχίσουν όλα τα παρατράγουδα. Να τους ξεσηκώσουν ώστε να μπορέσει η Τουρκία να αρπάξει ένα κομμάτι, να χάσουμε την ΑΟΖ αφού θα μας σφάζουν εδώ μέσα και ο στρατός θα πρέπει να καθαρίσει. Αλλά και αφού θα αντιδράσουμε και θα πολεμήσουμε για να μην μας σφάξουν όλους, θα έχουμε και την γενική κατακραυγή των απέξω πως για όλα όσα γίνονται φταίμε μόνο εμείς!

 Αυτό είναι το σχέδιο μάγκες που θα γινόταν σε βάρος μας, για αυτό έδωσε τα 11 δις ο Σόρος και οι συμφωνίες με την Γερμανία και με την Μέρκελ! Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο τους αλλά ξέχασαν την Ρωσία και τον Πούτιν και πως δεν θα τους αφήναν να ελέγξουν και να τα πάρουν όλα αυτοί. Δηλαδή οι αμερικανοί με τους γερμανούς όλο το μερίδιο από τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της νοτιανατολικής μεσόγειου. Αυτά δηλαδή που λέω για χρόνια αλλά εδώ αγρόν αφοράζουν που δεν βλέπουν την τύφλα στα μάτια τους οι διάφοροι σχολιαστές και γιατί γίνονται όλα! Το σχέδιο Κίσινγκερ που άρχισε να υλοποιείτε το 1989 σχ’εδον αυτά έλεγε με όλες της λεπτομέρειες.

Να μας πάρουν τα πάντα τσάμπα και να είμαστε και χρεωμένοι και να φταίμε για όλα εμείς και μόνο εμείς. Εμείς να είμαστε οι κακοί που πνίγονται οι λαθρομετανάστες στο Αίγιο που δεν γκρεμίζουμε τον φράκτη του Έβρου και δεν ευθύνονται οι τούρκοι διακινητές των λαθρομεταναστών ούτε στο ελάχιστο! Εμείς φταίμε που δεν τους βάζουμε στην χώρα μας και δεν τους κρατάμε εδώ, εμείς φταίμε για όλα! Η λογική του παράλογου σε όλο της το μεγαλείο αλλά θα το πληρώσουν αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουν όλα να επαληθευτούν οι προφήτες.

Έγινε και η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σαν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ! Τον ψηφίσαν τόσοι λίγοι και ασχολήθηκαν με την διαδικασία μόνο τόσος λίγος κόσμος! Δηλαδή όσους σταυρούς θα έπαιρνε στην Β Αθήνας μόνος του αν κατέβαινε σε εκλογές την παλιά εποχή, τόσες πήρε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σίγα τα λάχανα και σίγα στην διαδικασία της εκλογής. Είναι ο επόμενος προσχεδιασμένος πρωθυπουργός αλλά δεν έχει δυναμική το κόμμα της ΝΔ. Θέλουν να φέρουν και το Ποτάμι στην ΝΔ που έγινε από χείμαρρος που μας έλεγαν στης δημοσκοπήσεις λιμνούλα που πάει να ξεραθεί για να πάρουν ένα 2 με 3% παραπάνω, γιατί αν δεν το πάρουν ίσα με τον Σύριζα είναι! 

Τέτοια δυναμική μα τέτοια δυναμική, όσο σπρώξιμο και να φάει δεν ανεβαίνει με τίποτα η ΝΔ! Αλλά πως θα γινόταν αυτό λέγοντας πως συμφωνεί με τα μέτρα που παίρνει ο Σύριζα αλλά ας τα πάρει αυτός. Δηλαδή εμείς συμφωνούμε μεν διαφωνούμε δε (διαφωνούμε γιατί εμείς θα τα παίρναμε καλυτέρα) αλλά η διαφωνία δεν βγαίνει ούτε παρά έξω μπας και ψήσουμε κανέναν ψηφοφόρο! Τέτοιος σκοτωμός για το ποιος θα πάρει τα μέτρα των δανειστών δεν έχω ξανά δει στην ζωή μου. Μα τόση αγάπη ποια στους γερμανούς και στους ευρωπαίους δεν ξανάδα στην ζωή μου! Αυτοί που μας κυβερνούν αγαπούν τους ξένους δυνάστες ποιο πολύ από τον λαό που κατέστρεψαν και υποφέρει!

Το Ιράν!

Το Ιράν τα κατάφερε πολύ καλά με την ιστορία των πυρηνικών, αφού έβγαλε εκατοντάδες φυγοκεντρωτές τόσο βιαστικά και γρήγορα που πολλούς τους χάλασε! Έκανε τόσο γρήγορα γιατί έτσι του είπαν πως πρέπει να κάνει και να τους αποθηκεύσει κάπου. Έτσι το επιβράβευσαν με την άρση των κυρώσεων και του εμπάργκο. Κουραφέξαλα μπούρδες και αηδίες για τα μάτια του κόσμου έγιναν αυτά, αλλού είναι η αλήθεια για άλλον λόγο το έκαναν αυτό. Μα είναι τρομερά λογικό να πλησιάσουν το Ιράν για να το βγάλουν από την αγκαλιά της Ρωσίας! Τώρα που τους πόνεσε, τώρα το θυμηθήκαν, τόσα χρόνια στην απέξω το είχαν. 

Το κακό παΐδι που αυτοί το έδιωξαν, αυτοί του φερθήκαν άσχημα αλλά δεν έπρεπε αυτό να φύγει! Σαν εμάς ένα πράγμα που όλο μας διώχνουν, δεν μας θέλουν και όλο εκεί τριβόμαστε κοντά τους! Τι να κάνουμε ένα βίτσιο έχουμε και εμείς, ανήκουμε εις την δύσιν που δεν μας θέλει η δύση και που μας έχει καταστρέψει η δύση! Αλλά εκεί εμείς τον χαβά μας. το σίγουρο κορόιδο. οι γες μεν. ότι θέλει το αφεντικό να μην του χαλάσουμε το χατίρι! Άντε το πολύ, πολύ να πάρουμε και μερικά όπλα από την Γαλλία άντε και μερικά από τους ρώσους για να μην τους στενοχωρήσουμε και αυτούς, αλλά μέχρι εκεί τίποτα άλλο! Άλλοι είναι οι ξύπνιοι όμως και άλλοι κοιτάνε τα εθνικά τους συμφέροντα.

Και τώρα ξαφνικά άρχισαν οι αγάπες και τα λουλούδια, ότι θέλει το Ιράν να του δώσουμε τα πάντα. Εξάλλου τέρμα η Σαουδική Αραβία δεν έχει άλλα χρήματα, πρέπει να βρούμε ένα άλλο κορόιδο για να του τα αρπάξουμε! Τώρα αν αποσύρει και τα στρατεύματα του από τη Συρία ακόμα καλυτέρα. Και να οι συμφωνίες για όπλα αλλά κυρίως για άλλα προϊόντα, ακόμα και για επιβατικά αεροσκάφη. Λέτε να είναι κορόιδα οι πέρσες; Να την πατήσουν σαν το Σάχη; Δεν το νομίζω σε καμία περίπτωση. Ναι θα πάρουν και θα αγοράσουν από ολούθε, αλλά θα πάρουν και κατασκευαστικό έργο για την χώρα τους και θα στήσουν και της βιομηχανίες παραγωγής.

 Θα κερδίσουν σε τεχνογνωσία και θα βάλουν τους επιστήμονες τους να μάθουν τα πάντα. Εξάλλου έχουν την ανάλογη μαγιά με της αντιγραφές αμερικανικών οπλικών συστημάτων. θα το πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, εξάλλου η σύμπλευση με την Ρωσία τους ευνόησε. Υπάρχει και κάτι ακόμα η Τουρκία ήταν απαραίτητη γιατί η δύση έχασε το Ιράν, τώρα ποια δεν τους χρειάζεται, αυτό ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Πότε σταμάτησε το εμπάργκο αμερικανικών οπλών στην Τουρκία; Μα όταν έφυγε ο Σάχης από το Ιράν το 1978!

Από το 1974 έως το 1978 ήταν στην απέξω οι τούρκοι, αν τους βοήθησαν ήταν γιατί συνόρευαν με την USSR και γιατί έχασαν έναν πολύτιμο σύμμαχο τους. Τώρα πιστεύουν πως θα τον ξανά κερδίσουν οι αμερικάνοι, δύσκολο όμως όπως παλιά. Οι ευρωπαίοι κερδίζουν μέχρι στιγμής και ας μην εκπλαγούμε αν δούμε να αγοράζουν και τα Ραφαέλ. Θα πάρουν και αμερικάνικα οπλικά συστήματα λίγα και με μέτρο γιατί οι ανάγκες τους είναι πολλές. Όποιος όμως τους δώσει τεχνογνωσία θα κερδίσει και τα συμβόλαια. 

Έχουν πάντως αποθηκευμένα χρήματα εκτός από της παγωμένες καταθέσεις τους στο εξωτερικό που αυτά έχουν και τον νόμιμο τόκο, αλλά και τα οπλικά συστήματα που τα είχαν πληρώσει και δεν τα είχαν πάρει. Γενικά όμως έχει πολύ ψωμί η δουλειά εκεί και όλοι τρέχουν να προλάβουν. Μέχρι και ο δικός μας έτρεξε εκεί ο πρωθυπουργός μαζί με την περιστέρα, μπας και γλύψει κανένα κοκαλάκι! Είναι και οι εφοπλιστές που θα αναλάβουν την διακίνηση πετρελαίου, με τα ελληνικά πλοία θα γίνει η διακίνηση γιατί νομίζετε πως πήγε εκεί ο Τσίπρας; Μα για να εξυπηρέτηση τα συμφέροντα των ελλήνων πολιτών, δηλαδή εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών με κατασκευαστικές εταιρείες , άντε να κάνει κάτι και για εμάς για να πάρουμε και λίγο πετρέλαιο με δόσεις!

Ξεφύγαμε από το θέμα μας;

Όχι γιατί αυτό είναι το θέμα μας η διάσπαση της συμμαχίας Ιράν- Ρωσίας. Αν τα καταφέρουν οι δυτικοί να ξεκόψουν το Ιράν και να το βγάλουν από την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ρωσία, θα έχουν επιτύχει μια νίκη και θα έχουν βρει το επόμενο θύμα για να του τα τρώνε. Αφού θα διαλυθεί και η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία. Ναι θα διαλυθούν και οι δυο χώρες και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα σε πολλά κομμάτια η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Αν η Σαουδική Αραβία είχε ακόμα τεράστιες ποσότητες πετρελαίου θα την στήριζαν αλλά δεν έχει. 

Έτσι θα βρεθεί στην δίνη της ανικανότητας, της φτώχειας και του εξτρεμιστικού μουσουλμανισμού, αλλά ίσως αυτό να είναι και μέρος του σχεδίου. Να σπρώξουν τους φανατικούς μουσουλμάνους εκεί για να γίνει το επόμενο πεδίο μάχης και να σφάζονται μεταξύ τους για πολλά χρόνια. Σε ένα κράτος που δεν θα μπορεί να αντιδράσει και σε μια κυβέρνηση που δεν θα είναι ισχυρή. Ναι έβγαλαν μόνοι τα μάτια τους εκεί κάτω στην Σαουδική Αραβία και δεν προχώρησαν για να εκσυγχρονίσουν την χώρα. Αλλά θα μου πεις εδώ ο Καντάφι τους έδωσε τόσα και πάλι ζώα έμειναν. Σπίτια για να μείνουν γιατί έμεναν στης σκηνές και το βραδύ πήγαιναν και έμεναν πάλι στης σκηνές και κοιμόντουσαν εκεί και όχι μέσα στα σπίτια τους!

Τους μόρφωσε στέλνοντας τους στο εξωτερικό για να βγάλουν πανεπιστήμια και πολυτεχνεία, τους έδινε χρήματα και τι δεν έκανε, όχι όμως ότι ήταν και άγιος. Ξύπνησαν όμως; Δυστυχώς όχι! Αυτό αποδεικνύει ότι ο μουσουλμάνος δύσκολα θα αλλάξει ακόμα και αν μορφωθεί και πρέπει να περάσουν πολλές γενιές για να γίνει αυτό. Εδώ στην Τουρκία αυτό πάλεψε να κάνει ο Κεμάλ και ακόμα στουρνάρια είναι και ψηφίζουν τον Ερντογάν, είναι τόσο πίσω μέσα στα βάθη της Ασίας που οι μουσουλμάνες δεν φορούν ούτε εσώρουχα! Ναι ούτε κυλόττες δεν έχουν να φορέσουν! Μόνο οι κρυπτοχριστιανοί και οι μη φανατικοί μουσουλμάνοι, οι Έλληνες μουσουλμάνοι που έφυγαν με την ανταλλαγή το 1923 πάνε μπροστά στην Τουρκία και ελάχιστοι από τους υπόλοιπους.

 Το κοράνι σε καταστρέφει με αυτά που λέει και δεν μπορεί να ξυπνήσει το μυαλό σου. Ας δώσουμε ένα ακόμα παράδειγμα: στο χωριό Χαδμιτιέ της Συρίας υπάρχουν έλληνες κρήτες που τους μετέφεραν εκεί οι τούρκοι. Στους αραβοϊσραηλινούς πολέμους μετείχαν και αυτοί και το 1967 και το 1973 με πολύ καλυτέρα αποτελέσματα από τους άραβες μουσουλμάνους. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν οι μόνοι που έμειναν να χειρίζονται τα ΑΑ πυροβόλα, όταν οι άλλοι το είχαν βάλει στα πόδια και ο εχθρός τους χτυπούσε και τελικά κατέρριψαν ισραηλινά αεροσκάφη! Το DNE του έλληνα πολεμιστή πάντα υπάρχει!

Όσο για την Τουρκία και της Σαουδική Αραβία αυτοί θα το τραβήξουν μέχρι το τέλος. Κάνοντας επανωτά λάθη το ένα πίσω από το άλλο χωρίς λογική, ενεργώντας σπασμωδικά, βλέποντας το τέλος να έρχεται και να μην μπορούν να το αποφύγουν και θα συνεχίσουν χωρίς να κάνουν πίσω. Σαν τον Χίτλερ ένα πράγμα που όλα είχαν χαθεί και αυτός συνέχιζε εκεί ακάθεκτος. Έτσι θα κάνουν και η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία και μετά θα έχει έρθει και το τέλος τους μαζί, στάχτη και μπούλμπερη θα γίνουν και οι δυο χώρες.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...