Eκπομπή προπαγάνδας υπέρ του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Πρετεντέρη ! Είναι πολλά τα λεφτά που πετάχθηκαν στον σκουπιδοτενεκέ των ΜΜΕ !

Εκπομπή προπαγάνδας-σπέκουλας υπέρ του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον Πρετεντέρη με καλεσμένους την ελιτ της τρομολαγνείας για να πουλάνε φάρμακα οι φαρμακέμποροι.

Ο Πρετεντέρης και οι καλεσμένοι του δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Σας υπενθυμίζουμε ότι το σκάνδαλο των χορηγιών του ΚΕΕΛΠΝΟ απεκάλυψε ο Καμμένος για να έλθει στη συνέχεια η κυβέρνηση να συγκαλύψει την υπόθεση αναλαμβάνοντας να πληρώσει το Δημόσιο τα 152 εκατομμύρια χορηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα ΜΜΕ.








H κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργών των Οικονομικών εξαπάτησαν ακόμη και τον Καμμένο στην περίφημη υπόθεση του KEEΛΠΝΟ!

Η υπόθεση βγήκε στον αέρα χάρη στην επιμονή του Καμμένου ενώ ο τότε αρμόδιος υπουργός Κουρουμπλής την κρατούσε στο συρτάρι του.




ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...