Νέα πρόκληση Ερντογάν προς την Ελλάδα !

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ερντογάν κατά τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Βουλής του ψευδοκράτους, Σιμπέλ Σιμπέρ αφού όπως υποστήριξε οι Τουρκοκύπριοι δεν πρέπει να υποχωρήσουν από το σχέδιο Ανάν και δεν πρέπει να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω στο Κυπριακό ζήτημα.

Σχετικά με τη Μόρφου ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως «δεν πρέπει να δοθεί στους Ελληνοκυπρίους, επειδή είναι από τα πιο εύφορα εδάφη του νησιού» καλώντας ταυτόχρονα την τουρκοκυπριακή ηγεσία να κάνει δεκτά τα αιτήματα 10.000 Τούρκων για υπηκοότητα του ψευδοκράτους.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας από την πλευρά του δεν διαφώνησε σε τίποτα με τον Ερντογάν ενώ επεσήμανε ότι η Αγκυρα δεν βλέπει θετικά το θέμα των περιορισμών των υπηκοοτήτων.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...