ΒΟΜΒΑ ! Λένε ΨΕΜΑΤΑ ! Έδωσαν το Αιγαίο στους Τούρκους !

Ύστερα από τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για κοινές περιπολίες Ελλάδας και Τουρκίας, κάτω από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ, τα Τουρκικά πλοία θα έχουν κάθε δικαίωμα να εισέρχονται μέχρι και στη ζώνη 6 μιλίων της ελληνική υφαλοκρηπίδας. Αυτό πλέον δε θα αποτελεί πλέον παράβαση, γεγονός πως φανερώνει πως η χώρα μας έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία.

Κυβέρνηση και ΝΑΤΟ διατυμπανίζουν πως η νατοϊκή παρέμβαση γίνεται με στόχο την πάταξη των μεταναστευτικών ροών, αν και η πραγματικότητα είναι άλλη.

Το ΝΑΤΟ επιθυμεί να αποκλείσει τη Ρωσία από την ανατολική Μεσόγειο, απαγορεύοντας μέχρι και τη διέλευση του ρωσικού πολεμικού στόλου από τα στενά.

Κάτι τέτοιο δε μπορεί ακόμη να επιτευχθεί, καθώς υπάρχουν τα διεθνή ύδατα, απ' όπου η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να περάσει. Επομένως θα δημιουργήσουν διαφορετική οικονομική ζώνη για όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, εντάσσοντας τα εν τέλει υπό τουρκική κυριαρχία.

Την ώρα που το επίκαιρο ζήτημα του ασφαλιστικού μονοπωλεί τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, η νατοϊκή παρέμβαση δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου στα media, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, αφού δηλαδή είχε υπογραφεί η συμφωνία.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...