Εντολή Πούτιν:Ελευθερώστε την Κατεχόμενη Κύπρο !

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Εντολη Πουτιν: Ελευθερώστε την Κατεχόμενη Κύπρο! Ας Τολμήσει η Τουρκία να Επιτεθεί στην Συρια, Και θα πεταξουμε στην Θαλασσα τον Τουρκο-Κατεχόμενο Στρατό απο το Νησί!

Νεα Στρατηγικα πλανα μπηκαν στο τραπεζι του Πολεμικου Σχεδιασμου των Ρώσων Στρατηγων,με στοχοποιήσεις και επιλογή νέων στόχων εντος και εκτος Τουρκιας, με Ελληνικο Ενδιαφερον;

Μετα το επισημο αδειασμα της Τουρκιας απο τους Συμμαχους του ΝΑΤΟ, ότι σε περίπτωση που προκληθεί από την Τουρκία Στρατιωτική Σύγκρουση με τη Ρωσία, δε θα μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια της Συμμαχίας, η Ρωσια περιμενει την επομενη κινηση της Τουρκιας, και το ποσο Θρασος εχει ωστε να Απειλει με Πολεμο την Ρωσια!

Συμφωνα με Σεναρια φέρεται Ρωσος Στρατηγος να Δηλωσε: Η Ρωσια σε μια Στρατιωτικη Συγκρουση με την Τουρκια και το ΝΑΤΟ στην Συρια, εχει κλειδωσει να χτυπήσει σαν πρωτη προτεραιοτητα Προτον: Την Στρατιωτικη Βαση (Πολεμικο Αεροδρομιο) Ιντσιρλικ στην Τουρκια, και Δευτερον: Τις Βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου και Δεκέλειας στην Κυπρο!

Η βρετανική αντικατασκοπεία εχει τοποθετησει σύγχρονο ραντάρ ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών που λειτουργεί στο Τρόοδος, και παρακολουθεί τις κινήσεις του Ρωσικου και Συριακού Στρατού, με τις υποκλοπές αυτες να τις διοχετεύουν μέσω Τουρκίας, στους Ισλαμιστες ανταρτες!

Ομως τωρα το ΝΑΤΟ εκανε πισω, και η Τουρκια ειναι απομονωμενοι <<και εδω ξεκιναει το Ελληνοκυπριακο ενδιαφερον στην δηλωση του Ρωσου Στρατηγου>> ετσι και εμεις αλλαξαμε τα σχεδια μας, και με Εντολη του Προεδρου Πουτιν, ζητησε απο το Ανωτατο Ρωσικο Στρατιωτικο Επιτελειο, να ενταξει μεσα στους Στοχους που θα πλήξει η Ρωσικη Πολεμικη Αεροπορια και την Κατεχομενη Κυπρο!

Αν ειναι να παμε σε ενα Γενικευμενο Πολεμο με την Τουρκια<<Γιατι να μην Ελευθεροσουμε και την Κυπρο!>> δηλωσε ο Ρωσος Στρατηγος!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...