ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Αίσχος ! «Επιτρέπεται από τον θεό μας να βιάζουμε αλλόθρησκες για εξευτελισμό» !

Ο βιασμός αλλόθρησκων γυναικών επιτρέπεται στους μουσουλμάνους, σε περιόδους «νόμιμου πολέμου», σύμφωνα με την μουσουλμάνα θεολόγο και καθηγήτρια του ισλαμικού πανεπιστημίου Αλ Αζχάρ, Σαούντ Σάλεχ.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η θεολόγος υποστήριξε πως, οι μουσουλμάνοι άνδρες «επιτρέπεται από τον Θεό να βιάζουν αλλόθρησκες γυναίκες ώστε να τις εξευτελίσουν»!

Όπως είπε η Σαούντ Σάλεχ: «Με στόχο να εξευτελιστούν, γίνονται ιδιοκτησία του αρχηγού του στρατού, ή ενός μουσουλμάνου, ο οποίος μπορεί να «το κάνει» μαζί τους όπως «το κάνει» με τις γυναίκες του».

Η προκλητική και συνάμα απεχθής δήλωση προκαλεί αντιδράσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς ήρθε στην δημοσιότητα εν μέσω μιας περιόδου οργής στην Γερμανία, με αφορμή παρόμοιες σεξουαλικές επιθέσεις μεταναστών.

Τα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην Γερμανία έχουν τετραπλασιαστεί, για την θεολόγο όμως μάλλον δεν υπάρχει θέμα.

Παράλληλα η θεολόγος κατέκρινε το εμπόριο γυναικών, προκαλώντας σύγχυση, καθώς βάσει της θρησκείας τους απαγορεύεται η μοιχεία, η πορνεία αλλά επιτρέπεται η σκλαβιά και η σεξουαλική επίθεση... αν πρόκειται για αλλόθρησκο!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΠΗΓΗ