Νέος Πανικός στο Αιγαίο !

Για "πάν ενδεχόμενο' ετοιμάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, εν όψει της ανθρωπιστικής κρίσης και της τεράστιας εισροής προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά παράλια, μόνο τις τελευταίες 48 ώρες.

Όπως υποστηρίζουν πηγές του στρατού, η Ελλάδα πλησιάζει στην κήρυξη στρατιωτικού νόμου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, μόλις λίγους μήνες πριν την έκρηξη τουρισμού στα νησιά, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει χάος.

Η κήρυξη έκτακτης ανάγκης έχει στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων και χρειάζεται τη συμμετοχή των ειδικών δυνάμεων, ενώ η κατάσταση πολιορκίας επιβάλλεται σε περίπτωση επιστράτευσης λόγω εξωτερικών κινδύνων ή απειλή της εθνικής ασφάλειας.

Αφορμή για τις υποψίες των στρατιωτικών στάθηκε η απόφαση για περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αλλά και η αποστολή Γερμανών αστυνομικών στη χώρα μας, για την υποστήριξη των εδώ δυνάμεων, στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ήδη τα γεγονότα έχουν επηρεάσει αρνητικά τον τουρισμό, καθώς έχει σημειωθεί μείωση στις κρατήσεις στα νησιά και κυρίως σε Λέσβο, Κω και Ρόδο.

Ο ρόλος του Αιγαίου λοιπόν είναι καθοριστικός όχι μόνο σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν οι αξιωματικοί, ότι αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή, αλλά και λόγο της καταστροφής που θα υποστεί ο τουρισμός.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...