Αποκάλυψη ! Αυτό σκότωσε τους τρεις ήρωες στην Κίναρο !

Είκοσι χρόνια μετά τα Ίμια και την μοιραία νύχτα που στιγμάτισε όλους τους Έλληνες, βιώσαμε μια νέα τραγωδία που ξύπνησε εκείνες τις θλιβερές μνήμες.

Όταν πριν από 4 μέρες έπεσε «ξαφνικά» το ελικόπτερο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού και τρείς άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όλοι οι Έλληνες φοβήθηκαν ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια νέα συμπλοκή με την Τουρκία.

Λίγες ώρες αργότερα όταν ανακοινώθηκε η επίσημη αιτία, παρότι υποστήριζε πως πρόκειται για συντριβή, γεννήθηκαν υποψίες.

Πλέον οι υποψίες αρχίζουν να έχουν «πάτημα», ύστερα από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως και υποστηρίζουν ότι Τούρκοι έριξαν σκόπιμα το ελικόπτερο, αντιθέτως δηλαδή με όσα έχουν ανακοινωθεί από τους φορείς.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημο φορέα, αλλά αναφέρουν πως η πτώση του ελικοπτέρου οφείλεται σε ηλεκτρομαγνητική ρουκέτα. Οι προθέσεις των Τούρκων για το Αιγαίο είναι γνωστές ανά τον κόσμο. 

Μια τέτοια κίνηση της Άγκυρας δεν θα ήταν απίθανη, δεδομένου της πρόσφατης κατάρριψης και του ρωσικού μαχητικού, που προκάλεσε την οργή της Ρωσίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μάλιστα, Συνταγματάρχης ε.α της Αεροπορίας Στρατού μίλησε σε γνωστή εφημερίδα και αποκάλυψε κρυφές λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο.

Πρόκειται για έναν «άγνωστο πόλεμο» που διεξαγεταί καθημερινά στα ύδατα της χώρας μας, αλλά κανείς δεν αντιδρά και δεν ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες.

Εμείς σας παραθέτουμε την είδηση και αναμένουμε είτε επίσημη επιβεβαίωση, είτε διάψευση. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για ότι νεότερο, σεβόμενοι πάντα την μνήμη των τριών ηρώων...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...