Νέα έκρηξη σε στρατιωτικό κονβόι στην Τουρκία !

Στόχος ήταν ένα στρατιωτικό κονβόι, που κατευθυνόταν προς το Ντιγιαρμπακίρ, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν επτά νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Η έκρηξη προκλήθηκε όταν παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχτηκε κοντά σε οχηματοπομπή στρατιωτικών οχημάτων, ήδη ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε «αντεπίθεση» εντός και εκτός συνόρων προκειμένου, όπως είπε, να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. για το προσφυγικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον κ. Νταβούτογλου τα θερμά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού προς τον λαό της Τουρκίας ενω την επίθεση καταδίκασε και ο Λευκός Οίκος αλλά και αρκετοί αρχηγοί κρατών.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...