ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][bleft]

Οι Anonymous κήρυξαν ΠΟΛΕΜΟ στον Ερντογάν ! “Η τουρκική κυβέρνηση οπλίζει το ISIS” !

Άμεση ήταν η απάντηση των Anonymous για τη διάλυση της εκεχειρίας από την κυβέρνηση Ερντογάν. Οι Anonymous «έσπασαν» τον σέρβερ της αστυνομίας και πλέον βρίσκονται στον αέρα τα στοιχεία όσων έχουν εγκληματίσει. Οι Τούρκοι είναι σε κατάσταση πανικού προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την πρόσβαση στις ιστοσελίδες, προκειμένου να αποφευχθούν την τελευταία στιγμή οι διαρροές.

Παράλληλα οι Anonymous εξέφρασαν τις απόψεις του για το κρίσιμο ζήτημα της διάλυσης της εκεχειρίας και δήλωσαν τα εξής:

“Μας έχουν μπλοκάρει στην Τουρκία, για αυτό μάλλον κάτι κάνουμε σωστά. Ο Ερντογάν σκοτώνει τους διαμαρτυρόμενους, υποστηρίζει τους βιασμούς, οπλίζει το ISIS και νομίζει ότι είναι εντάξει να πεθαίνουν οι μεταλωρύχοι σε εργατικά ατυχήματα. Με υπερηφάνια τον αποκαλούμε εχθρό”.

“Η «δημοκρατία» της Τουρκίας, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, απαγορεύει τους λογαριασμούς στο twitter που δεν αρέσουν στον Ερντογάν. Να μην μιλήσουμε βέβαια και για το αποδεδειγμένο γεγονός, ότι ο Τούρκος δικτάτορας Ερντογάν και η οικογένεια του βοηθούν το ISIS να πωλήσουν το πετρέλαιο σε παγκόσμιο επίπεδο”.

“Οι Anonymous θα συνεχίσουν να στέκονται ενωμένοι για όσους σκοτώθηκαν και φυλακίστηκαν στις διαμαρτυρίες, για τους μεταλωρύχους της Soma, και για το YPJ/YPG”.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα tweets τελικά διαγράφηκαν από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

ΠΗΓΗ