Νέα κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα από Τετάρτη !

Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της χώρας και σήμερα επικρατεί παγετός, ωστόσο το κύμα χιονιά αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη.

Για σήμερα, Τρίτη, αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα με παγετό, κατά τόπους ισχυρό και ολικό στα κεντρικά και βόρεια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο στα βόρεια θα επικρατούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα το τοπίο θα είναι διαφορετικό.

Θα επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα νοτιοδυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά και τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη και την Παρασκευή με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, ωστόσο από το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται νέα επιδείνωση η οποία θα κορυφωθεί το Σάββατο με χιονοπτώσεις.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...