Τι αποκαλύπτει για τα ΑΤΙΑ Αμερικανός βετεράνος !

Η δήλωση της Χίλαρι ότι αν γίνει πρόεδρος θα αποκαλύψει τα πάντα για τα ΑΤΙΑ ανοίγει από τώρα στόματα.

Πρώην στρατιώτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του σύμφωνα με την βρετανική Express μιλά για πρώτη φορά για την παρουσία ΑΤΙΑ σε έρημο κοντά στο Ρόσγουελ.

Ο μάρτυρας που είναι 60 ετών υποστηρίζει ότι το θέαμα των ΑΤΙΑ το είδαν 500 άλλοι στρατιωτικοί στην έρημο του Νέου Μεξικού. Η δήλωσή του έγινε στο MUFON το επίσημο όργανο που καταγράφει τέτοιου είδους περιστατικά. Μάλιστα προσθέτει ότι το μυστηριώδες διάρκειας πέντε ωρών γεγονός θα τον στοιχειώνει μέχρι να πεθάνει.

Ο βετεράνος δηλώνει ότι ήταν Ιούλιος του 1971 ήταν τοποθετημένος στο Φορτ Μπλις του Τέξας όταν στάλθηκαν για στρατιωτικές μανούβρες στην έρημο του Νέου Μεξικού κοντά στο Ρόσγουελ.

Το Ρόσγουελ είναι στην καρδιά των συνομωσιών σχετικά με την παρουσία ΑΤΙΑ από τον Ιούλιο του 1947 όταν ο στρατός προκάλεσε αίσθηση με την ανακοίνωση ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια ενός ιπτάμενου δίσκου σε κοντινή έρημο. Την επόμενη μέρα ωστόσο ανασκεύασε τη δήλωση λέγοντας ότι ήταν ένα κατεστραμμένο αεροπορικό μπαλόνι της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας.

Μάρτυρες αργότερα ανέφεραν ότι υπήρχαν πτώματα εξωγήινων στα συντρίμμια τα οποία μεταφέρθηκαν στην μυστηριώδη απόρρητη στρατιωτική βάση Περιοχή 51.

Ο βετεράνος υποστηρίζει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα 24 χρόνια μετά το Ρόσγουελ και λέει ότι ήταν παρόντες 500 άτομα όταν είδαν τα δυο ΑΤΙΑ. «Το πρώτο αντικείμενο ήρθε από τα βόρεια και σταμάτησε. Ένα άλλο πλησίασε από τα δυτικά. Για τις πέντε επόμενες ώρες τα αντικείμενα παρέμεναν στην περιοχή», λέει. Περιγράφει τα αντικείμενα ως κυκλικά.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξέρει γιατί είναι ο μόνος που αποφάσισε να μιλήσει ενώ η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση από τον MUFON που έχει καταγράψει 47 περιπτώσεις που αφορούν το Ρόσγουελ από το 1953 μέχρι 2012.

Πολλές φορές δεν έλειψαν και οι προσπάθειες εκμετάλλευσης του Ρόσγουελ και της ιστορίας που το συνοδεύει όπως το πλαστό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα το 1995 και παρουσίαζε μια αυτοψία στα σώματα των εξωγήινων που βρέθηκαν στα συντρίμμια.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...