ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ «ΚΑΙΕΙ» ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! Τι δείχνει το μαύρο κουτί του Su24 για την κατάρριψη του αεροσκάφους !

Ο αναπληρωτής επικεφαλής των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας Sergei Dronov δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, πώς το “μαύρο κουτί” αποκαλύπτει και αποδεικνύει πώς το Su-24 που καταρρίφθηκε από πυραύλους αέρος-αέρος που εκτόξευσε τουρκικό F-16, δεν είχε περάσει τα τουρκικά σύνορα.

«Σε κάθε περίπτωση, το ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 δεν συνιστούσε απειλή για την Τουρκία και τους πολίτες της», δήλωσε ο Σεργκέι Dronov. «Προς το παρόν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στη διάθεσή μας: έχουμε την απόδειξη ότι το ρωσικό Su-24 δεν παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο», πρόσθεσε.

Από τα στοιχεία δε που παρουσιάστηκαν οι Ρώσοι επιμένουν πώς τα τουρκικά ραντάρ σε καμία περίπτωση δεν προειδοποίησαν του Ρώσους χειριστές και ότι αιφνιδιαστικά το τουρκικό F-16 παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας και εξαπέλυσε τον πύραυλο του Su-24.

Τα ευρήματα πάντως του “μαύρου κουτιού” θα παρουσιαστούν αναλυτικά τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ενώ η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων θα γίνεται παρουσία ειδικών από την Μεγάλη Βρετανία και την Κίνα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...