ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Σε ύψιστη επιφυλακή για τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών ! Αναβρασμός μετά το νέο βίντεο του ISIS !

Αναβρασμός επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς υπάρχουν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών.

Οι αστυνομικές Αρχές της Βιέννης προειδοποίησαν ότι έχουν πληροφορίες για πιθανή βομβιστική, ένοπλη επίθεση σε πολυσύχναστους δρόμους ευρωπαϊκών πρωτευουσών, και μάλιστα πριν από την Πρωτοχρονιά.

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία, την χώρα που σημαδεύτηκε πρόσφατα από την ωμή βία των τζιχαντιστών, τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν δρακόντεια, ενώ στη Ρωσία οι αρχές προτείνουν στους πολίτες να γιορτάσουν στα σπίτια τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να ακυρώσουν οποιαδήποτε προγραμματισμένη έξοδό τους.

Τις ανησυχίες επιτείνει το νέο απειλητικό μήνυμα του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους, που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...