Συναγερμός στο Λονδίνο! Εντοπίστηκε ένοπλος σε εμπορικό κέντρο !

Πανικός προκλήθηκε σε εμπορικό κέντρο του Νοτίου Λονδίνου σήμερα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος εθεάθη να κρατάει μαχαίρι, κατά τη διάρκεια της Boxing Day.

Σύμφωνα με αναφορές ο δράστης κρατείται, ενώ ερασιτεχνικό βίντεο που καταγράφηκε από το εμπορικό κέντρο Intu στο Μπρόμλεϊ αποτυπώνει δεκάδες πελάτες να τρέχουν τρέχουν πανικόβλητοι.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως κρατείται ένας 20χρονος άνδρας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο όπλα. Παρ’όλα αυτά, ένας δεύτερος άνδρας λέγεται ότι διέφυγε της σύλληψης.

Ασθενοφόρο κλήθηκε στο εμπορικό έπειτα από αναφορές για τον τραυματισμό μίας γυναίκας, η οποία ωστόσο δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Evening Standard: «Ένα όχημα της αστυνομίας σταμάτησε και αξιωματικοί έτρεξαν μέσα. Άνδρες της ασφαλείας του εμπορικού και τέσσερις αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και ένας από αυτούς μετέφερε ένα μεγάλο μαχαίρι. Κανείς δεν τραυματίστηκε όσο γνωρίζω».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Μπρόμλεϊ δήλωσε πως διενεργείται έρευνα για το περιστατικό, εντούτοις αποκλείει οποιαδήποτε σύνδεση με τρομοκρατία.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...