Μητροπολίτης Φθιώτιδας: "Όσοι ψήφισαν το Σύμφωνο συμβίωσης να κόψουν τις επαφές με την Εκκλησία" !

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τους πολιτικούς που ψήφισαν πρόσφατα το πολυσυζητημένο Σύμφωνο συμβίωσης.

«Ας το έλεγαν πριν τις εκλογές να ήξερε ο κόσμος τι θα ψηφίσει. Τώρα εγώ πως να δεχθώ βουλευτές που ψήφισαν την απόρριψη του Ευαγγελίου; Ας ξεκαθαρίσουν κάποιοι πολιτικοί τι θέλουν. Όχι να θυμούνται την εκκλησία όταν χρειάζονται τις ψήφους...», είπε ο Νικόλαος μιλώντας στο κανάλι «ΕΝΑ».

Όταν ρωτήθηκε για τους τοπικούς άρχοντες ο Μητροπολίτης δεν μάσησε τα λόγια του και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα «Όσοι ψηφίζουν τέτοιους νόμους θα προτιμούσα να μην έχουν επαφές με την εκκλησία...», ενώ παρότρυνε τους πιστούς να ψηφίζουν μόνο πιστούς πολιτικούς.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...