Το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης !

Με δάνεια ύψους 650δις που πήραν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας αλλά επιδοτήσεις ύψους 300 δις ευρώ που εισέπραξαν τα τελευταία 35 χρόνια, κατάφεραν να βουλιάξουν αυτή τη χώρα. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μελέτη του διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Παναγιώτη Σωδώνη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κατάφεραν να διαχειριστούν με τόσο μεγάλη μαεστρία τον υπέρογκο αυτό δανεισμό, που όταν ήρθε η ώρα της καταστροφής , αυτοί απλά παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές με αποτέλεσμα οι ξένοι να καταδικάσουν τον ελληνικό λαό σε χρεοκοπία με τις υπέρογκες φορολογίες που μας επέβαλλαν, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα στην αγορά και τις στρατιές των ανέργων που ξεπέρασαν το 1,5 εκατομμύριο, με τελικό στόχο και σκοπό να μας πάρουν τα σπίτια μας.

Και τώρα που έφτασαν στο χείλος του γκρεμού, έχουν το θράσος και τολμάνε να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού, , προκειμένου να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Για δεκαετίες χειραγωγούσαν τους διαγωνισμούς για τα μεγάλα δημόσια έργα, με αποτέλεσμα το δημόσιο να υποστεί ζημιά δεκάδων δις ευρώ τα τελευταία χρόνια.

Τα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία στην ουσία ήταν η βιτρίνα που σκοπό είχε να κινείται το πολιτικό χρήμα, αφού χάριζαν κάθε χρόνο 5 δις στους γερμανούς από τα οποία επιστρέφονταν ένα μέρος πίσω στους διαπλεκόμενους του συστήματος, σε μορφή μίζας που εξυπηρετούσαν στην αυτοσυντήρηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του πολυάριθμου πολιτικού τους προσωπικού.

Μην ξεχνάμε βέβαια και το γεγονός ότι Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έδωσαν τρία δισεκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή τριών σάπιων υποβρυχίων και 30 χρόνια αργότερα δεν τα έχουν ακόμα παραλάβει.

Συνεχίζουν ωστόσο να πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...