ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ! Η Βόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνικά την Τουρκία !

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες ειδήσεις πως η Βόρεια Κορέα είναι έτοιμη να επιτεθεί με πυρηνικά στην Τουρκία και να την εξαφανίσει από τον χάρτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρακτορείο Ειδήσεων Mizan ,η Βόρεια Κορέα απείλησε να ρίξει πυρηνικά στην Τουρκία .Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει απειλήσει ότι η Τουρκία θα δεχτεί πυρηνικό χτύπημα από την Πιονγιάνγκ εάν η Άγκυρα πάρει μέτρα κατά της Ρωσίας .

Η λιβανική Daily News προσέθεσε ότι ,ο Κιμ Γιονγκ- un έχει προειδοποιήσει ότι αν η Τουρκία αντιμετωπίσει τη Ρωσία ή ενισχύει το ISIS στη Συρία και το Ιράκ , θα δεχτεί πυρηνικές επιθέσεις από τη Βόρεια Κορέα .

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει επίσης υποσχεθεί να εξαλείψει την Τουρκία από τον χάρτη εάν η Άγκυρα πάρει μέρος στο πόλεμο της Συρίας και συνεργαστεί με τις ΗΠΑ η βοηθήσει το ISIS .











ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...