Θησαυρό 2 δις έβγαλε η έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στην τράπεζα UBS !

Πάνω από 200 μεγαλοκαταθέτες της UBS ταυτοποιήθηκαν μετά την έφοδο των οικονομικών εισαγγελέων στο υποκατάστημα της UBS στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς πήραν σκληρούς δίσκους και αρχεία. Η μικρότερη κατάθεση που ταυτοποιήθηκε φτάνει το 1,5 εκατομμύριο και η μεγαλύτερη τα 12 εκατομμύρια. Η έρευνα διατάχθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου και την έφοδο πραγματοποίησαν οι εισαγγελείς Γιάννης Δραγάτσης, Ελένη Τουλουπάκη και Χρ. Ντζούρα.

Όπως φαίνεται, μετά την παραλαβή της λίστας από τη Ρηνανία – Βεστφαλία με τους 10.550 Έλληνες καταθέτες, άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω έρευνες, που όπως φαίνεται βγάζουν «λαβράκια».

Η έφοδος αποφασίστηκε καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των λογαριασμών που περιλαμβάνει η λίστα είχαν ανοιχθεί σε αυτή την τράπεζα και κρίθηκε σκόπιμο να αντληθούν επιπλέον στοιχεία.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι από τις διασταυρώσεις μπορούν να αποφέρουν στο Δημόσιο πάνω από 2 δισ. ευρώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή σημειωμάτων προς τους ενδιαφερόμενους, ώστε να σπεύσουν να αυτοκαταγγελθούν και να τύχουν των ευνοϊκών διατάξεων.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...