Έκτακτο: 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Τσίπρα ! Πέφτει η κυβέρνηση...!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία διορία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου από τους δανειστές έχει ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να υλοποιήσει όσα συμφωνήθηκαν. 


Ο πρωθυπουργός, να πούμε ότι μετακίνησε μετά τις γιορτές την ψηφοφορία τριών πολύ σοβαρών αλλά και δύσκολων νομοσχεδίων, αφού φοβόταν μην πέσει η κυβέρνηση εξαιτίας διαρροών.

«Ο πρωθυπουργός αντιμετώπιζε τον κίνδυνο ήττας στη Βουλή. Περισσότερα από 10 μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σκόπευαν να ψηφίσουν κατά των μέτρων. Ο Τσίπρας όμως έχει μόλις 153 έδρες στη Βουλή των 300. 

Η αντιπολίτευση, η οποία άλλοτε του διασφάλιζε πάντα την ψήφιση μεταρρυθμίσεων, έχει προαναγγείλει ήδη ότι δεν θα συνδράμει αυτή τη φορά» αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα. Το θέμα δημιουργείται γύρω από τα νομοσχέδια του ασφαλιστικού, της φορολογίας των αγροτών αλλά και τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική Bild, η «τρόικα των δανειστών ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν θέτει στον Έλληνα πρωθυπουργό μια τελευταία διορία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Εντούτοις στο εσωτερικό ο Τσίπρας έχει αφήσει ήδη να εννοηθεί ότι θα αναβάλει εκ νέου τα επίμαχα νομοσχέδια. Πρόκειται για μεταρρυθμίσεις που στη βάση των συνθηκών για το τρίτο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας πρέπει να περάσουν ως νόμος από τη Βουλή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...