Σημαντικές αποκαλύψεις για τον πλανήτη Πλούτωνα θα κάνει η Nasa !

Σημαντικές ανακοινώσεις και για τον Πλούτωνα υπόσχεται να κάνει η NASA, λίγες ημέρες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον πλανήτη Άρη.

Αν και η NASA, ακόμη δεν έχει αποκαλύψει πολλά σχετικά με το τι πρόκειται να ανακοινώσει, η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς όπως έχει ήδη ενημερώσει, οι ανακαλύψεις της έχουν αλλάξει δραστικά τις εκτιμήσεις για τον πλανήτη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Independent, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία θα κάνει μία «εντυπωσιακή» ανακοίνωση για τον πλανήτη Πλούτωνα, τον οποίο ένας επιστήμονας τον χαρακτηρίζει «ζωντανό».

Ο Dr. Άλαν Στερν, ο οποίος ηγείται της αποστολής στον Πλούτωνα με την ονομασία «New Horizons», κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε πανεπιστήμιο, ανέφερε ότι η NASA θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις σήμερα.

«Η NASA δεν μου επιτρέπει να σας πω τι θα ανακοινώσει», είπε στην ομιλία του, αλλά είναι εκπληκτικό.

«Ο κόσμος είναι ζωντανός», είπε ο Dr. Στερν, αφήνοντας πολλά στη φαντασία του κοινού.

Υπενθυμίζεται πως προς το τέλος Σεπτεμβρίου, το σκάφος «New Horizons» της NASA είχε αποκαλύψει ένα απρόσμενα «γήινο» πρόσωπο του Πλούτωνα.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...