Συναγερμός Στο Αιγαίο ! Λύσσαξαν οι ΕΧΘΡΟΙ Τούρκοι ! Τους…Έστειλαν τα Ελληνικά Μαχητικά !

Λύσσαξαν οι Τούρκοι σήμερα με την Ελληνική Αρμάδα και Έβγαλαν τρεις 3 Σχηματισμούς μαχητικών αφού έβλεπαν ανήμποροι τους Πεζοναύτες να αποβιβάζονται κατά ριπάς σε ακτή της Χίου με τα Ελληνικά μαχητικά να κατεβάζουν τους εχθρικούς φύλακες τον ένα μετά τον άλλο !

Απίστευτα τα Απάτσι που έφταναν στην περιοχή γλείφοντας τα κύματα και να ξεπετάγονται πίσω από τα χαλάσματα σαν να ήρθαν απο το πουθενά !


Οι Τούρκοι αφού δεν κατάφεραν να πάρουν τις συχνότητες των Πολεμικών Σκαφών κάποιοι φαίνεται πως κάποιοι τους τάπωσαν και έριχναν τις παρεμβολές με το τσουβάλι …(Είχαν βγάλει από εχθές το Τουρκικό σκάφος υποκλοπών στην περιοχή ) σήκωσαν τρία CN-235 και τα έστειλαν στην περιοχή των Επιχειρήσεων!

Την επανεμφάνιση του στο κεντρικό Αιγαίο έκανε τ το τουρκικό πλοίο υποκλοπών «Τσανταρλί ,» που κινήθηκε οριακά εκτός των ελληνική χωρικών υδάτων κοντά στην περιοχή των Επιχειρήσεων.


Κάποιοι όμως εριχναν τις παρεμβολές με το τσουβάλι !!

Η παρουσία του «Τσάνταρλι» είχε να κάνει με τη διεξαγωγή του «Παρμενίωνα».

Επειδή όμως η μεγαλύτερη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην οποία παίζουν δυνάμεις του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας , οι Τούρκοι στρατηγοί φαίνεται ότι θορυβήθηκαν.

Ταυτόχρονα Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος από 6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα μπήκαν απο Βορρά στο Αιγαίο αλλά στο δρόμο τους βρέθηκαν Τα F-16 που σηκώθηκαν απο την Λήμνο και τους αναχαίτισαν !


Ένα ζευγάρι μαχητικών της Λήμνου αναχαίτισε και το CN-235 που έψαχνε στην περιοχή της Χίου και έκανε συνεχώς Παραβιάσεις !


Την ίδια ώρα ένα ζευγάρι μαχητικών F-16 της Τουρκία οπλισμένο μπήκε μεταξύ Κώ και Σάμου και έκανε υπερπτήση στα 2.700 πόδια (900 μέτρα) πάνω απο τους ανθρωποφάγους !

Το ζευγάρι κυνηγήθηκε απο Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν απο το Αεροδρόμιο της Σκύρου ,που αναχαίτισαν τα Τούρκικα που έφυγαν χωρίς να εμπλακούν σε αερομαχίες !


Οι Τούρκοι προσπάθησαν να χαλάσουν την μέρα των Ρωμιών αλλά δεν τα κατάφεραν ..Το σίγουρο πάντως είναι οτι έψαχναν τους Εποχούμενους EXOCET τον εφιάλτη των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (6 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 4 (1 Ε/Π & 3 CN-235)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4 (2 α/φ & 2 α/φ)

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 10

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 39
ΑΝΩΘΕΝ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
2 εκ των ανωτέρω 39 παραβιάσεων ήταν 2 υπερπτήσεις άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι, αντίστοιχα, που πραγματοποίησε ένα εκ των ζευγών τουρκικών α/φ την 10:46 σε ύψος 27.000 ποδιών
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...