Έρχεται κόλαση τις επόμενες 5 εβδομάδες...!

Εδώ και μια εβδομάδα ο Πούτιν εξαπολύει μια καταιγίδα αεροπορικών επιθέσεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ έχει στείλει στη Συρία και άντρες της Spetsnaz για να πολεμήσουν ενάντια των τζιχαντιστών.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος που στέλνει στρατεύματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κίνα ετοιμάζεται να εμπλακεί στον πόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων.

Σύρος αξιωματούχος είχε δηλώσει πριν μια εβδομάδα περίπου, ότι η Κίνα θα μπει στον πόλεμο «μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες».

Η Κίνα ενημέρωσε τη Μόσχα την Παρασκευή ότι κινεζικά J-15 μαχητικά – βομβαρδιστικά σύντομα θα βρίσκονται στη Συρία για να πολεμήσουν από κοινού ενάντια στους τζιχαντιστές. 

Τα αεροσκάφη αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σηκώνονται από αεροπλανοφόρα.

Η Κίνα, επιθυμεί να συντρίψει τους τζιχαντιστές στη Συρία επειδή συνδέονται άμεσα με τους τζιχαντιστές Ουιγούρους Τούρκους της δυτικής κινεζικής επαρχίας Σιντζιάνγκ, οι οποίοι επιθυμούν να δημιουργήσουν δικό τους τζιχαντιστικό τουρκικό κράτος.

Οι Ουιγούροι της δυτικής Κίνας ζουν στην κοιτίδα των Τούρκων, στη δυτική Κίνα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...