Τέρμα οι πληρωμές στους δανειστές ! "Πιστόλι" 285 δισ. ευρώ από την Αθήνα !

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η δραματική συνεδρίαση του Eurogroup το οποίο έλαβε την ανμενόμενη απόφαση περί μη παράτασης του προγράμματος της δανειακής σύμβασης από την 1η Ιουλίου και μετά.

Ως συνέπεια της απόφασης σταματοούν από την κυβέρνηση όλες οι πληρωμές δανείων στο ΔΝΤ και στους Ευρωπαίους δανειστές. Υπολογίζονται σε 7,5 δισ. ευρώ μέχρι τις 20 Αυγούστου και συνολικά κάπου 285 δισ. ευρω!

Οτι χρήμα υπάρχει εντός Ελλάδος θα διατεθεί στις εσωτερικές ανάγκες!

Οπως είχε διαφανεί από νωρίς επικράτησαν οι "σκληροί", και οι υπουργοί Οικονομικών είπαν όχι στην παράταση του ελληνικού προγράμματος που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης ζήτησε από τους ομολόγους του παράταση ενός μήνα μετά το δημοψήφισμα.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου Ντάισελμπλουμ, Μοσκοβισί και χωριστά του Γιάνη Βαρουφάκη. Ενώ αρχικά φάνηκε ότι ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, τελικά πρόκειται για μικρή διακοπή στο Eurogroup για να συνεχίσει χωρίς την Ελλάδα! Αυτή την ώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης συνομιλεί με ΕΚΤ και η Λαγκάρντ με Σόιμπλε.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...